Letraffiztak éjszaka Ausztriában?
Sziasztok!
Ma hajnalban jöttem Magyarországra Ausztriából. Üres volt a pálya ezért kicsit gyorsabban jöttem a kelleténél, 150-160-al mentem kb. Korom sötét volt, semmi autó a közelben. Egyszer 2 vörös villanásra lettem figyelmes a szélvédőn.
Lehetséges hogy letraffiztak? Ha igen esélyes hogy látszódott a rendszám? Mik a tapasztalatok, kiküldik Ausztriából a csekket az itthoniaknak? Mennyi bírságra számíthatok?
A traffi sötétben is le tudja olvasni a rendszámot. És mostanában ki szokták küldeni a csekket itthonra.
Ajaj... vörös villanás az egy tipikus traffi vaku autópályán... 100%, hogy letraffiztak, és mivel az egy vörös vaku, így 100% hogy a rendszámod is fog látszani.
Az hogy Ausztriából küldik-e? Nem tudom. Ebben az egyben még reménykedhetsz, hogy nem.
Ha igen esélyes hogy látszódott a rendszám?
Ki se állítanának egy olyan rendszert, ahol esetleges az eredmény. Tuti biztos, hogy olvasható. És ha nem küldenék ki, akkor nem a határra vezető úton dolgoznának, hogy utálna kidobják a fotót. És fizesd be, mert ezek megérdemlik.
Mondjuk az eset Oberösterreichban történt, a határtól 400 km-re kb. tehát nem a határra vezető úton. Csak azért írom, mert írtad hogy minek tennék ki ha nem küldik ki? Azért nem hinném hogy zömében a magyarok miatt tették volna ki a határtól 400 km-re, mert az nem mondható a határra vezető útnak, főlrg hogy egy magyar rendszámú autót nem láttam az úton. Na mindegy, ez mellékes csak gondoltam leírom.
Van valakinek tapasztalata hogy mekkora bírságra számíthatok? Olvasgattam hogy van aki 100 helyett 133-al ment, ő 110 euros csekket kapott, megállhat nekem is ennyiben? (Nekem is azonos kb. a sebességátlépés)
Törtnét valami azóta? Egyszer a barátnőm ment gyorsan és ki is számlázták asszem Güssingbe volt ( határtól 5 km )
Összeg nem volt sok,de nem tudom mennyi pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!