Fél éve van jogsim de még hosszabb távra nem mentem, most lesz az első és félek, tudnátok tanácsokat adni, megnyugtatni?
200 km fogom vezetni odafelé, és még ilyen hosszú távra sosem mentem, kicsit tartok tőle, hogy mivel ismeretlen terep, valamit eltévesztek, vagy bajt okozok, nem tudom.
Ugyan ez Pesten, nem merek bemenni kocsival, mert tartok tőle, hogy sávot tévesztek vagy ilyesmi. Sőt, a mániám, hogy egyszer a szembesávba kanyarodok :DD Tudom, hogy bolondság de akkor is félek.
Apám nem akar velem jönni mondván, hogy "engem sem kísérgetett senki". Ez kicsit rosszul esik.
Túlreagálom? Tényleg nem fog annyira kilátástalannak tűnni ha már úton leszek?
Tudnátok tanácsokat adni első hosszabb távú utamra, vagy arra, hogy tudnám kicsit bíztatni magam?
Kérdező, Elek nem arra gondolt, hogy apád majd mondogatja, hogy mikor kell váltani, meg hogyan kell a kuplungot kezelni...a közlekedésben tudna segíteni, ami ugye más, mint a vezetés.
Nem értem mi szükség van ilyen irracionális félelmekkel szívatnod magad.
Ha elrontod az irányt, akkor is majd lesz valahogy. Pontosan ahogy írták, ha nem tudtál besorolni akkor kész, majd valahogy visszafordulsz. Sok nagyobb út kereszteződésnél pl eleve nem lehet nagy ívben balra menni, hanem mondjuk 3 jobbossal tudsz a neked megfelelő irányba kerülni, a kerezszeződést követő kisutcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!