Körforgalomba való belépéskor honnan kéne látni a körforgalmat elhagyó autók jobbra indexelését?
A kilépő autók jobbra indexe pont az ellentétes oldalon van, a belépő autósok nem láthatják, mert ők a kilépő autók bal oldalán vannak. Tehát nincs idő felkészülni rendesen a belépésre, mert nem tudja az ember hogy melyik autó hol fog kimenni.
Milyen megoldás lenne erre?
Gondoltam hogy valaki ezt is beírja hogy ha olyan messze van hogy nem látod akkor be is mehetnél, de azért ez nem így van mert meg kell adni az elsőbbséget, tehát nem kényszeríthetem fékezésre, lassításra.
Ráadásul attól még hogy nem látom a túloldali indexét, még nem azt jelenti hogy messze van. Nincs messze.
A nagyobb körforgalmakban meg lehet kicsit nagyobb sebességgel is menni, nem lehet csak úgy bevágni a bent lévő autók elé.
Nem olvastam végig minden commentet, de látom megy a kérdező osztása. Pedig valamicske igazság van abban, amit ír:
nagyon sok helyen, szűk körforgalomban vagy olyanokban ahova bebÄsznak középre egy földhányást tényleg nem látod, hogy a következő autó indexel-e jobbra vagy sem.
Szerintem pedig nagyon jól lehet abban is közlekedni, főleg mert 2 sávos...
Egyébként érdekes, néhány éves jogsival sosem volt gondom sem jobb, sem baloldali közlekedésben, sem jobb sem balkormányos autóval, sem személyautóval, sem kamionnal, pedig ezekből minden variációt kipróbáltam.
A probléma az Ön készülékében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!