A sok kis taknyot nem kéne kocsiba engedni igazam van vagy igazam van?
Főúton mentem bringával és jön egy fekete Mondeoval és kb 30 centire megy el mellettem, aztán hirtelen arrébhúzódot balra és bekapcsolta mindkét indexet.
Mellé értem pirosnál és elengedett egy halk bocsit aztán jól kiosztottam a hülye kis takony 17 éves srácot az ült benne.... gyűlölöm ezeket simán megölhetett volna!!

18éves embertől elvárja a társadalom hogy dolgozzon pl munkaeszközt meg közlekedési eszközt elvenné tőle? Ez kicsit érdekes így?
amúgy meg megnéznék egy statisztikát hogy kik csinálnak több balesetet a 17-20évesek vagy a 75év+osak szóval ennyi erővel indíthatsz keresztes háborút az öregek ellen is.
sőt tovább megyek sok biciglis is marha módjára közlekedik szóval tiltsuk ki a barom biciglisek miatt az összeset a nem bicigli utakról na?

30 centi? Ember,kapjálmár a fejedhez,az teljesen elfogadható!
Én érintőre szoktam venni a buznyák bicikliseket,akik azthiszik rájuk semmilyen kresz szabály nemvonatkozik,épp ezért nekik nem is kell ismerni őket.
Vannak persze kivételek de ritka mint a fehér volvo

A vezetési tudás csak részben függ a kortól, inkább a levezetett kilométertől és az ez idő alatt megszerzett rutintól függ.
Ismerek olyan 50 éves embert aki rosszabbul vezet mint sok 20 éves, mert szimplán fél vezetni és valószínűleg életében nem vezetett összesen 10.000km-et.
A bicikliseket én mint sofőr kötelezném kresz vizsgára, mert sokszor fogalmuk sincs mit csinálnak közúton.
Ami azért veszélyes, mert én mint laikus hülye autós feltételezem, hogy nem fog kikerékpározni elém senki a főúton, mert elsőbségem van. A biciklisnek jelen állás szerint fogalma sincs mi az a "stop" tábla, vagy "elsőbbségadás kötelező" tábla, és ez csak kis szelete annak amit egyébként illene tudni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!