Miért mutogatnak egyesek felháborodottan, ha nem arra nézek, amerről el akarnak engedni?
Volt 2x velem, hogy néztem balra, jobbról jöttek, és el akartak engedni, és nem láttam(ugye nincs a h
átamon szem) és már oda értek hozzám mire elfordultam jobbra, hogy arra nézzek, és már a kormányt csapkodtál, hogy "menjél m
ár baaaaaaaaz meg!" szinten.
És a fejóüket rázták, hogy mekkora láma vagyok.
Hogy lehet ezen felhúzni magukat? Ha bevágtam volna eléjük akkor arra is verték volna a kormányt?
Nem kell foglalkozni veled. Én azzal hergelem az autósokat, hogy betartom a szabályokat. Megállok zebránál, engedem a gyalogost, ha kanyarodom, kiengedem a buszt a megállóból. Dudálnak, öklöt ráznak. Tegyék. Kit érdekel.
Egyébiránt az, hogy ő lemond az elsőbbségéről, nem jelenti azt, hogy más is. Erről meg kell győződnöd, ha ideges, ha nem. Meg hát sokkal gyakoribb, hogy percekig áll az ember a sarkon, s senki nem segít. Ha valaki mégis, akkor csodálkozik, hogy mit akar ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!