Uldoztek cross motorral a rendorok 17 vagyok es meg nincs jovedelmem meg buntethetnek?
5 évesen már motoroztál?
B kategóriás jogosítvánnyal sem lehet motorozni, legfeljebb segédmotoros kerékpáron, most még azért is izgulhatsz, hogy a vizsgádat ne húzzák keresztül
A-a, a 4-es azt nem érti, hogy a kérdező azt írta most, hogy számolt a veszéllyel, hogy elüt valakit, azért tett így. 4-es úgy értette azért állt meg.
Miközben a kérdésben pedig azt mondta, hogy azért állt meg, mert kifogyott a benzin.
Ezen akadt fenn.
De én levágtam, úgy értette, hogy számolt azzal, hogy balesetet okoz, elüt valakit, ilyesmi, ezért lefordult földútra, ahol ilyesmire nagyon kicsi az esély, max arra, hogy önmagát sodorja veszélybe, hogy elesik, vagy fa. Tehát számolt azzal amit írtam, hogy így balesetet okozhat és azért tett így. Hogy lefordult a földútra 500 méter után.
"kb 8 km-teren keresztul uldoztek aztan ki fogyott a benzin kentelen voltam meg allni"
" kb 500 meter utan le fordultam egy foldutra eltudtam volna menekulni ha nem fogy ki a benzin.."
Akit 8 km-en keresztül üldöznek és akkora előnye van (falun) hogy crossmotorral van és nem tud elmenekülni,na annak úgy kell,minek ül motorra?
Hát hallod, tényleg sajnállak, meg azt is, hogy pont most fogyott ki a benzin.
De én a saját falumban 500 méteren belül lerázom őket crossmotorral.
Amúgy ha igy simán elengedtek, szerintem nem lesz nagy gond, max kiküldenek egy szép pénzbüntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!