Miért nincs több trafipax?
érdekes kérdés...állsz az út szélén, és szerinted gyorsan mennek a versenyzők?
gondolom nincs járműved, és ezért baromira gyűlölöd azt a sok rohadt autóst/motorost..
az ötletedet nyújtsd be a hatóságnak,örülni fognak neki.
kérj jutalékot is a bevételből.
mellesleg hány országban végeztél felmérést, és légyszíves közelebbről megnevezni, ki az a mindenki, aki panaszkodik?
Azért, mert a fix mindig ott van, mozgóval többször lehet csőbehúzni mindenütt az embereket. Nem lehet megszokni, megjegyezni. Ez több pénz nekik így.
És mivel nekik csak a pénz a céljuk ezzel, ezért elbújnak. A fix az látható. De abból is van elég. Olyan helyeken, ahol hosszú egyenesek vannak, autópályákon. Hogy minél több pénz follyon be. Kizárólag az számít.
Gyorshajtás mindenütt van. Mindenhol vannak hülyék. Csupán kevesebb azokon a helyeken, ahol nagyon büntetik. Pl. az Osztrákoknál, Németeknél.
Magyarországon is rossz a helyzet, mert itt meg a fizetések baromi alacsonyak az árakhoz képest, az adók hatalmasak. Itt a sok flusztrált ember okoz ilyet. Rossz nagyon az életszinvonal, emiatt az emberek flusztráltak, idegesek, az utakon élik ki magukat, másokon töltik ki a bajukat. Illetve rengetegszer a beképzelt pénzes emberek a drága járgányaikkal, ezzel tolják maximumra az imidzsüket, hogy ők az atyaúristen. Illetve itt magyarországon sokkal menőbbek, mint más országokban, mert itt a legtöbb ember régi és olcsó kocsival jár. Sajnos sokaknak jólesik bunkózni. Sőt, akár egy régi Mercivel, BMW-vel is, mert rengeteg embernek még arra se futja.
Ebben az országban sajnos sokkal jobban lehet vagánykodni, menősködni egy drágább autóval. Záróvonalon végigelőzni a sort, ami olcsó tragacsokból áll, aztán padlógáz, elhúzni tőlük jó messzire, merthogy neki drága autója van, a többinek pedig szar, megmutatom már ezeknek hogyan gyorsul.. Meg autópályán is én vagyok a király, 200-al végig a sok köcsög mellett. Meg beülnek az ember a 20 milliós autójába és végigmegy az országon nagy valószínűséggel anélkül, hogy az övével megfelelő értékűt látna. Kivéve persze a külföldiek.... Persze van sok drága autón magyar rendszám, de az a sokkal ritkábbik eset.
Én sajnos ezeket tapasztalom az utakon. Én is pl. mikor megyek az olcsó autómmal, azt seggemben az új Porsche Panamera, M5 BMW, X6 BMW meg ilyesmi....
A szegények pedig ugye flusztráltak, felhúzzák magukat mindenen, aztán véletlen elé mész h neki akárcsak picit kell fékeznie, máris kirántja mögüled és előz nagy sebességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!