Miért büntetik, ha nincs bekötve a biztonsági övem?
Figyelt kérdés
Oké, pénzlehúzás; és egyéb? Mi jogon parancsolják meg, hogy ilyen módon védjem az életemet?
Akkor ennyi erővel, ha így törődnek az emberek egészségével, tukmálják rá a gyógyszereket is a betegekre, ingyen lássanak el mindenkit, és aki ez ellen van, azt büntessék meg!
Azért mert baromi fáradságos feladat az agyvelőt és belsőségeket felmosni az úttestről. Rohadt módon oda tud tapadni, én őzet már húztam le - egy-egy rókát vagy macskát mindig látni elcsapva, próbáld ki te is, ha nem hiszed. Ha előtte még helyszínelni is kell vagy páran a többi közlekedőből figyelmetlenül áthajtanak rajta, az meg még rosszabb is lehet. A rendőrök sem szeretik, s nekik is meg kell élni valamiből. A halál az már csak ilyen dolog - a temetés sincs ingyen.
2015. febr. 26. 19:04
3/32 anonim válasza:
1. Ingyen van a biztonsági öv is, használd.
2. Mégsincs ingyen semmi, de felajánlom neked a lehetőséget, hogy a 6:20-as gyorsvonat elé kifekhetsz a sínekre és nem fognak megbüntetni érte. Tök ingyen kockáztathatod az életed, ha neked ez a vágyad.
2015. febr. 26. 19:14
4/32 Koaxk Ábel válasza:
Talán azért kötelező, mert az ilyen hülyék mint a kérdező, nem tudják mérlegelni, hogy egy autóbaleset során mennyivel csökken a túlélés esélye a biztonsági öv hiánya miatt...
Mondjuk, most, hogy így belegondolok, ez miért baj? :)
2015. febr. 26. 19:17
5/32 anonim válasza:
Azért, mert ha nem vagy bekötve, kirepülsz egy balesetben a szélvédőn, kettétép egy fa és életed végéig egy tolókocsiban élsz és csak a nyáladat tudod csöpögtetni a pofádból, akkor az én adómból fizetik az ellátásodat - miközben azt a pénzt el is lophatnák.
2015. febr. 26. 19:18
6/32 anonim válasza:
Az itthoni idióta jogszabályok között ez is szerepel hogy kötelező bekötni magad, vagy sisakot hordani motorozáshoz.
Ázsiában, és Amerika bizonyos részein nem kötelező a sisak viselés, a biztonsági öv meg olyan dolog hogy aki akarja használja aki meg nem az örül, míg meg nem látják egy piros lámpánál mellé állva.
2015. febr. 26. 19:40
7/32 anonim válasza:
Igen. Meg amerikában tarthatsz éles fegyvert, ázsiában meg kivégeznek, ha csúnyát mondasz a rendszerről.
Ha az tetszik, költözz oda.
2015. febr. 26. 19:47
8/32 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy ütközöl és kirepülsz, de az autód még halad tovább x sebességgel. Teszi ezt úgy, hogy nincs senki a volán mögött, aki legalább lenyomhatná a fékpedált, hogy ne zúzza tovább a többi járművet vagy kikerülhetné a riadt járókelőket - esetleg megmentené az autó többi utasát attól, hogy szakadékba zuhanjon a jármű (közlekedési helyzettől függően a megfelelőek aláhúzandóak). Ezért. A járművezetőnek felelősségge van és elég gyenge indok ennek elhárítására az, hogy "bocsánat biztos úr, de én kirepültem az autóból, mert nem voltam bekötve".
2015. febr. 26. 19:55
9/32 anonim válasza:
Hol vetted a jogsid?
2015. febr. 26. 20:00
10/32 Trafó1 válasza:
Mert cefet drága újra összerakni téged ha atomjaidra loccsansz a szélvédőn.
Mondjuk ha bekrepálsz az sem olcsó, helyszínelés meg minden, meg el is kell temetni igaz az anyádék dolga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!