Ha 1 haldokló embert viszek a készültségre kocsival és a rendőr leint álljak félre, megálljak?
Hihetetlen ,de éppen ma gondolkodtam el ezen ,hogy mi lenne ha...
És arra jutottam ,hogy lehúzott ablakkal fékeznék elmondanám ,hogy a barátom haldoklik mellettem és a gázba taposnék.Úgyis utánam jön utána pedig tudom mutogatni ,hogy biztosúr tiszta vér a kocsi nézze meg ha nem hiszi el muszáj volt sietni utána az orvos is elmagyarázná ,hogy ha 2 perccel később ér be akkor vége a haveromnak.
Remélem soha nem kell megtapasztaljam ezt és inkább korház közelébe sem kell kerüljek.
inkább meg kell állni, elmondod-látja mi a helyzet és tényleg adhat felvezetést, és akkor nem veszítesz időt, sőt!!
Utólag mindig szarabb magyarázkodni!
hát én biztos h nem állnék meg!
jöjjön utánam,sőt még akkor a többi autos is félrehúzódik,
és sima az ut elöttem.
de amit még megcsinálnék h beültetem a kocsiba a személyt...és a vészvillogot(elakadás jelzőt)bekapcsolnám!!!
és dudálnék mint az elmebeteg!
de ilyen ne legyen!
Ezen régen én is sokat gondolkoztam, most pedig h megvan a jogsim már aktuális is a dolog. Nekem mind2 variáció "tetszik" de lehet én is a villognék és és nyomnám a dudát témánál maradnék hiszen akkor haladhatnék tovább és valószínűleg a rendőr is utánam eredne szirénázva, villogva és így a többi autós ugyanúgy félre állna. Ha megállok lehet az az 1-2 perc a mellettem ülő életébe kerülne.
Viszont régebben volt vmi ilyesmi, bár lehet hülyeséget mondok h egy autós egy balesethez sietett vagy vitt vkit balesetből már nem emlékszem mi volt és megbüntették végül gyorshajtásért. Nah ez milyen már?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!