Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha 1 haldokló embert viszek a...

Ha 1 haldokló embert viszek a készültségre kocsival és a rendőr leint álljak félre, megálljak?

Figyelt kérdés
Pontosabban már perceken múllik az ember élete és a rendőr leint közúti ellenőrzésre, nem sejtve az én szitumat és a kórház csak kb. 2km-re van a rendőrtől, muszáj megállnom, vagy magyarázkodjak neki , közben meghal az illető? -)
2010. febr. 21. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
megálsz, 1-2 szóban vázolod az eseményt, ha a rendőr járőr kocsival van, vagy a Te kocsid elé áll és megkülömböztető jelzést használva száguldhattok a kórházba, vagy int hogy hajrá (én 140-el vittem a feleségem így a szülészetre, a rendőr biztosította az utat előttem, csak annyit mondott, nyugodtan menjek utánna)
2010. febr. 21. 18:35
 2/13 anonim válasza:
Mutasd neki hogy jöjjön utánad és a korháznál már eltudod magyarázni neki,amit el kell fogadnia.
2010. febr. 21. 18:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, és te is közúti ellenőrzésen találkoztál a rendőrökkel? Vagy hogy volt? Meséld el, kíváncsi vagyok rá:-)
2010. febr. 21. 19:17
 4/13 anonim válasza:
Meg ne állj, rohanj mint a szélvész. Úgyis utánad megy, a kórháznál meg már majd magyarázkodsz.
2010. febr. 21. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Hihetetlen ,de éppen ma gondolkodtam el ezen ,hogy mi lenne ha...

És arra jutottam ,hogy lehúzott ablakkal fékeznék elmondanám ,hogy a barátom haldoklik mellettem és a gázba taposnék.Úgyis utánam jön utána pedig tudom mutogatni ,hogy biztosúr tiszta vér a kocsi nézze meg ha nem hiszi el muszáj volt sietni utána az orvos is elmagyarázná ,hogy ha 2 perccel később ér be akkor vége a haveromnak.

Remélem soha nem kell megtapasztaljam ezt és inkább korház közelébe sem kell kerüljek.

2010. febr. 21. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:

inkább meg kell állni, elmondod-látja mi a helyzet és tényleg adhat felvezetést, és akkor nem veszítesz időt, sőt!!

Utólag mindig szarabb magyarázkodni!

2010. febr. 21. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:

hát én biztos h nem állnék meg!

jöjjön utánam,sőt még akkor a többi autos is félrehúzódik,

és sima az ut elöttem.

de amit még megcsinálnék h beültetem a kocsiba a személyt...és a vészvillogot(elakadás jelzőt)bekapcsolnám!!!

és dudálnék mint az elmebeteg!

de ilyen ne legyen!

2010. febr. 21. 20:03
 8/13 A kérdező kommentje:
És ha a biztos úr kezdő amatőr és felszólít " Uram Ön azonnal száljon ki a hatóság félrevezetés gyanúja miatt" és közben rohan az idő a kaszás meg boldogan élezi a kaszáját. -)
2010. febr. 21. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Vagy amikor elindulsz egyből hívni a 107-et és megmondani hogy éppen egy haldokló embert viszel az XY kóházba, ha lehet biztosítsanak szabad utat. Vagy ha éppen ellenőrzés, nem állsz meg akkor felhívni a 107-et megmondod hova mész és elmondod hogy miért nem álltál meg.
2010. febr. 21. 20:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezen régen én is sokat gondolkoztam, most pedig h megvan a jogsim már aktuális is a dolog. Nekem mind2 variáció "tetszik" de lehet én is a villognék és és nyomnám a dudát témánál maradnék hiszen akkor haladhatnék tovább és valószínűleg a rendőr is utánam eredne szirénázva, villogva és így a többi autós ugyanúgy félre állna. Ha megállok lehet az az 1-2 perc a mellettem ülő életébe kerülne.

Viszont régebben volt vmi ilyesmi, bár lehet hülyeséget mondok h egy autós egy balesethez sietett vagy vitt vkit balesetből már nem emlékszem mi volt és megbüntették végül gyorshajtásért. Nah ez milyen már?!

2010. febr. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!