Szenvedtetek már autóbalesetet? Milyen autóval vagy más járművel?
Figyelt kérdés
Ti okoztátok, vagy a másik jármű? Ti vezettetek, vagy csak benne vagy rajta ültetek?
Esetleg gyalogosként történt veletel ilyesmi?
A nemetek nem fontos, de kort írjatok, ha nem titok! :)
2015. ápr. 12. 23:46
11/13 anonim válasza:
életemben egyetlen balesetem volt, szezon volt és sok utas, menni kellet. Szatmárnémetiből aznap én mentem Milánóba, ott egy órát pihentem és jöttem vissza Szatmárnémetibe, embereket hoztam de szerencsére csak Budapestig, onnan egyedül jöttem a kisbusszal. Már Pátyodon jártam (határtól 15 km-re) amikor összetörtem a kisbuszt. Én voltam a hibás mert álmos voltam, de úgy voltam vele hogy a határ már csak 15 km, onnan meg Szatmárnémeti már csak 10 km és otthon vagyok, így nem akartam megállni pihenni. 27 éves voltam akkor, sem előtte, sem azóta nem volt balesetem, viszont többet nem vállaltam el olyan utat ahova egyedül megyek sofőrnek és oda-vissza 2800 km-t kell megtennem 26-27 óra alatt. Bele sem merek gondolni ha akkor a kisbuszba nem csak én ülök hanem még 18 utas is.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdekes és változatos hozzászólásokat, nagyon tanulságosak voltak!
2015. aug. 27. 09:00
13/13 anonim válasza:
Igen. Tegnap történt.
Én vezettem.
Azóta csak fekszem, mert lelkileg nem vagyok képes másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!