Fényszórót nézik az új traffipaxok?
és sötét is volt?
sötétben kell. (bár én úgy gondolom kötelezővé kéne tenni)
Nem valószínű, hogy nézték.
akkor rosszul tudtam. sajnos sokan nem használják lakotton kívül se.
Én nem szoktam foglalkozni vele, mert nekem automatikusan felkapcsol.
A rendőrség honlapja szerint még biztosan nem, de a később alkalmazásra kerülő többlet-funkciók közt sem említik:
"A változtatható helyű KKEP-k üzemeltetése alapfunkciókkal indul. Az eszközök a sebességellenőrzésen kívül a közlekedésrendészeti munkát is támogatják az automatikus rendszámfelismeréssel, a forgalomszámlálással és a torlódások észlelésével. A további funkciók várhatóan 2015 júniusától lesznek elérhetőek. A változtatható helyű KKEP-k ellenőrzik majd a fényjelző készülékek jelzésire és a vasúti átjárón történő áthaladásra vonatkozó előírások megtartását, az autóbusz forgalmi sávok és a leállósávok igénybevételét, valamint a biztonsági öv használatát is. Képesek lesznek észlelni a behajtási tilalom megszegését, a záróvonal átlépését és azt is, hogyha a közlekedők a kötelező haladási irányra vonatkozó előírásokat szegik meg. Szintén a rendőri munkát támogató funkcióként jelenik majd meg a veszélyes árut szállító járművek kiszűrése is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!