Ez jogos volt? Ráadásul így? Mit mondott volna a rendőrnek?
Friss a jogsim (1 hónapos), egyedül vezetek, mert nincs senkim, aki segítene. Mindig óvatos vagyok, figyelek, vigyázok másokra és magamra is. Nő vagyok.
Ma le akartam parkolni egy zsák utcában. Hátrafelé, párhuzamosan. Kicsit leejtett, szerencsétlenkedtem ott egy darabig, de nagyon óvatos voltam. (Nem mentem neki semminek.) Már majdnem sikerült 4.-jére, amikor megjelent egy fazon, hogy takarodjak onnan, mert az az ő kocsija ott mögöttem és az én sz.a.rom fele annyit sem ér mint az ő kocsija.
Mondom, de nem mentem neked és egyébként is mindjárt meg vagyok. (Direkt ki szálltam megnézni. 40cm bőven volt még, annál egyszer sem mentem közelebb.) Az őt nem érdekli, nézzem meg mit csináltam. Mit csináltam? Nem mentem neki. DE. Mert hogy ő figyelt. És takarodjak onnan, meg ha még egyszer meglát, rám hívja a rendőrséget.
Rám nyitotta a kocsi ajtót és bele ordított a képembe. Akkor nagyon megijedtem, hogy esetleg megüt.
Elmentem, mert nem kell a cirkusz. Vagyis akartam, de akkor már annyira remegtem, hogy állandóan lefulladtam. Nagy nehezen sikerült elmenni onnan.
1 sarokkal odébb, épp ki jött valaki, beálltam a helyére. Párhuzamosan, normálisan, elsőre.
Több mint 20 percig zokogtam a kocsiban, nem tudtam elindulni.
Ha normális hangon megkér, hogy ne ott parkoljak, hanem keressek másikat, mert rossz nézni amit csinálok, akkor simán odébb mentem volna. Megértem, hogy félti a kocsiját, de ez azért túlzás.
Jogos volt ez?
Mit mondott volna a rendőröknek? Hogy bénán parkolok? Nem csináltam kárt.
Egyébként már tök jól fel tudom venni a többiek ritmusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!