Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mire lehet számitani elsősegél...

Mire lehet számitani elsősegély vizsgán?

Figyelt kérdés
hogyan zajlik? nagyon vizsgadrukkos,leblokkolós tipus vagyok
2010. febr. 17. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne izgulj!!

Nagyon könnyű az egész:)

2010. febr. 17. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyugi nem lesz semmi baj, nagyon könnyű lesz a vizsga. Nekem olyan volt, hogy volt egy kötelező rész amit meg kellett mutatni(stabil oldalfekvés-de úgy tudom most már ezt kiegészíti más is) majd kellett húzni egy lapot, amin két kérdés volt, meg kellett mondani, hogy mit tennénk abban a helyzetben.

Az oktatómtól két könyvet kaptam, az egyikben elmélet volt a másikban meg kb. 80 ,,esetleírás" volt, tehát le volt írva egy baleset meg hogy mit kell tenni. Jött egy doki még előtte, aki előadást tartott és elmondta az egész anyagot, majd rá 1-2 hétre volt a vizsga.

A vizsgán nagyon segítőkészek voltak. Mindenki átment.

2010. febr. 17. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:
az a gond hogy soha nem szerettem a szituációs dolgokat. szóbeli vizsgákon is leirtam mindent,de nem tudtam megszólalni,és csak azért sikerült a vizsga,mert a papirra mindig tökéletesen leirtam a választ.elnézték hogy az idegességtől nem tudok megszólalni,mert jókat irtam,de itt... itt nem lehet irásban felelni.... :(
2010. febr. 17. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Tényleg gyerekjáték. És lehet rontani is. Ne izgulj.
2010. febr. 17. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:

olyan vagyok én is,mint te. Rettegek,ha meg kell szólalni. Ha leírhatom amit később el kell mondani, az biztonságérzetet ad, miközben írom, rájövök, hogy hú, tudom az anyagot és ez megnyugtat. mire odakerülök, hogy mondani kell, már kicsit jobban érzem magam.

Mégis túl kell esni ezeken. Nekem már nagyon sok szóbeli vizsgám volt, és soha nem tudtam megszokni, mai napig izgulós vagyok. Talán az segítene neked, ha jól begyakorolnád amit meg kell tanulni, és mások előtt pl. szüleid, testvéred, barátok előtt elmondanád. Gondolj arra, hogy a vizsgáztatódat soha többet nem fogod látni és ő is elfelejt téged, ahogy kilépsz az ajtón.

Sajnos az életben nagyon sokszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor beszélni kell idegen emberek előtt, nem csak vizsgákon,felelésekkor, hanem pl. állásinterjún is. Azt nem mondom, hogy aki nagyon izgulós, az egy idő után teljesen megváltozik, de valamennyire bele lehet jönni.

2010. febr. 17. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:
sajna már közelebb vagyok a harminchoz mint a huszonőthöz,és nem tudom kinőni. majd meglátjuk mi lessz
2010. febr. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!