Milyen volt az új kresz vizsga? Milyen arányokba mennek át az emberek?
Sziasztok
Én éppen ma vizsgáztam (február 17-én), 74 pontos lett, és azt kell mondjam, hogy nem vészes.
Én január végéig KRESZ-t alig ismertem. Az elméleti oktatás ugyanis akkor kezdődött, és köztünk szólva, nem vittem túlzásba a személyes megjelenésemet sem :-)
Viszont a Kontra Károly-féle könyvet igyekeztem forgatni, és minden nap 2-3-szor a SZAKOE oldalon található teszten gyakoroltam.
Akinek nincs ideje vagy kedve, annak a könyvet sem szükséges használni. Elég, ha az online teszteket gyakorolja. Én a vizsgán egyetlen egy olyan kérdéssel sem találkoztam, amellyel korábban a SZAKOE online tesztjén ne találkoztam volna.
Remélem tudtam segíteni, és sok sikert mindenkinek, aki ezután vizsgázik :-)
horváth béla5
Ahogy visszagondolok, csak és kizárólag. Én is elég hamar a végére jutottam a tesztnek, 20-30 mp alatt megvolt egy válasz, de még így is jó páran megelőztek. De ezek olyan gyorsak voltak, hogy szerintem nem is nagyon értelmezték a kérdést, hanem kapásból nyomták a válaszokat. Az egyikkel vizsga után dumáltam, szintén 74 pontosra írta, mint én, azt mondta, pár napig a nyomta a SZAKOE-t, semmi másból nem készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!