Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha vezetés közben mobiltelefon...

Ha vezetés közben mobiltelefonálok, leállít a rendőr, de én nem ismerem el a telefonálást, jegyzőkönyvet készítenek amit nem írok alá, lehet valami következménye?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
megmondod neki h vezettél. ezzel nem tud mit kezdeni, mert nem kérhet arra hogy szegd meg a szabályokat. Amúgy nyilván nem lehet mindig minden szabályt betartani, de pl vezetés közben telefonálni tényleg bunkóság, mert azt hiszed hogy te vagy a Jani, de bizonyított tény, hogy senki sem tudja a figyelmét tökéletesen megosztani 2 dolog között. Ha emiatt elgázolsz valakit akkor hogy számolsz el a lelkiismereteddel?
2010. febr. 7. 13:50
 22/31 A kérdező kommentje:

Szerintem a vezetők 80 %-a telefonál vezetés közben.

Én a napom felét az autóban töltöm. Napi 150 km-t teszek meg átlagban. Csoda lenne, ha nem venném fel csak amikor megállok.

2010. febr. 7. 14:00
 23/31 anonim ***** válasza:
és kihangosítóról nem hallottál még?
2010. febr. 7. 14:01
 24/31 A kérdező kommentje:

Ja, és melyik telefonomat hangosítsam ki a kettő közül?

De nem is a kifogásokat akarom keresni. Telefonálok vagy sem, az egy dolog.

A kérdésem nem erre irányult.

Akik olyan jó tanácsokkal látnak el , azok még sosem követek el szabálysértést? Vagy nem is vezetnek.

2010. febr. 7. 14:04
 25/31 anonim ***** válasza:
2 kihangosítót is be lehet szerelni. minden csak akarás kérdése. De hogyha te napi 150km-t vezetsz akkor valószínűleg 1-2 órát eltöltesz legalább a kocsiban. Ennyi időre már megérné beruházni kemény párezer forintért egy kihangosítóra. És akkor nem kellene a rendőrökön aggódni sem
2010. febr. 7. 14:36
 26/31 A kérdező kommentje:

igen,minimum 1-2 órát, ha vidékre megyek és még többre jön ki ha a vársban nyomom le ugyanezt.

talán megérné a kihangosító

2010. febr. 7. 14:57
 27/31 anonim ***** válasza:
Mobilt lehet kézbe fogni, csak használni nem lehet vezetés közben.?
2010. febr. 7. 16:57
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha nem ismered el, simán lekérheti a hívásodat a szolgáltatótól, és ott a bizonyíték.
2010. márc. 15. 20:25
 29/31 anonim ***** válasza:

De ez jó, joga mindenkinek van csak kötelessége nincs...hihetetlen ez az ország...

Egyébként nem szentfazék senki sem, de ha hibáztál és elkaptak, akkor ez van, szerintem nem éri meg bíróságra járkálni ezért. Velem volt már úgy hogy elkaptak, de normális voltam, ők is azok voltak és egy enyje bejnye figyelmeztetéssel megúsztam.

2010. márc. 15. 20:35
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
"Bocs, közlekedek!" Ebből a hívó érteni fogja, hogy hívjon később vagy majd te hívod vissza. Még csak a füledhez sem tartanod a telód.
2010. márc. 24. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!