Ha vezetés közben mobiltelefonálok, leállít a rendőr, de én nem ismerem el a telefonálást, jegyzőkönyvet készítenek amit nem írok alá, lehet valami következménye?
Szerintem a vezetők 80 %-a telefonál vezetés közben.
Én a napom felét az autóban töltöm. Napi 150 km-t teszek meg átlagban. Csoda lenne, ha nem venném fel csak amikor megállok.
Ja, és melyik telefonomat hangosítsam ki a kettő közül?
De nem is a kifogásokat akarom keresni. Telefonálok vagy sem, az egy dolog.
A kérdésem nem erre irányult.
Akik olyan jó tanácsokkal látnak el , azok még sosem követek el szabálysértést? Vagy nem is vezetnek.
igen,minimum 1-2 órát, ha vidékre megyek és még többre jön ki ha a vársban nyomom le ugyanezt.
talán megérné a kihangosító
De ez jó, joga mindenkinek van csak kötelessége nincs...hihetetlen ez az ország...
Egyébként nem szentfazék senki sem, de ha hibáztál és elkaptak, akkor ez van, szerintem nem éri meg bíróságra járkálni ezért. Velem volt már úgy hogy elkaptak, de normális voltam, ők is azok voltak és egy enyje bejnye figyelmeztetéssel megúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!