Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha vezetés közben mobiltelefon...

Ha vezetés közben mobiltelefonálok, leállít a rendőr, de én nem ismerem el a telefonálást, jegyzőkönyvet készítenek amit nem írok alá, lehet valami következménye?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Fogjátok már fel, hogy egy szolgálatban lévő hivatalos személy szava áll szemben a ti szavatokkal.
2010. febr. 6. 21:31
 12/31 A kérdező kommentje:
semmivel sem nagyobb az ő szava csak azért mert szolgálatban van. bizonyíték kell!
2010. febr. 6. 21:57
 13/31 anonim ***** válasza:
Igazából ha el is megy a feljeletnésig a dolog, nem fognak elmarasztalni, mivel nincs bizonyítéka. Gondolom amikor megalkották a jogszabályt, számítottak arra, hogy van annyi gerinc a drága emberekben, hogyha már szabálysértést követ el, akkor vállalja érte a felelősséget, és nem kezd el hazudozni. És igazából az emberek többsége ilyen. De ugye mindig vannak kivételek, mint például a kedves kérdező...
2010. febr. 6. 23:33
 14/31 anonim ***** válasza:

"semmivel sem nagyobb az ő szava csak azért mert szolgálatban van. bizonyíték kell!"

Nem azért nagyobb a szava mert szolgálatban van, hanem mert hivatásos személy. De próbáld ki, ha nem hiszed.. bár ha tényleg ennyire fontos számodra az igazság, akkor egyáltalán hogy jön szóba ez a kérdés?

2010. febr. 7. 02:11
 15/31 A kérdező kommentje:
erkölcs ide vagy oda! Ki az a marha aki ha már szabálytalankodott fizetni szeretne 10-20 ezer forintot?
2010. febr. 7. 09:08
 16/31 anonim ***** válasza:
Senki sem szeretne nyilván, de szabálytalankodni nem KELL. Most viszont ha tisztességes ember vagy akkor elfogadod hogy vesztettél, kifizeted a büntetést, és levonod a tanulságot (legközelebb nem telefonálsz). Persze ez most prédikáció, de én például tényleg nem szoktam telefonálni vezetés közben, ha van valaki akkor az intézi, ha meg nem akkor mindig félre lehet állni valahol arra az 1-2 percre.
2010. febr. 7. 11:30
 17/31 anonim ***** válasza:
Én akkor is fogok és most is telefonálok, kihangosítom és kész, de nem kihangosító készülékkel, hanem magában a mobilt és kit érdekelnek a sünök.
2010. febr. 7. 13:07
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem vesztettem! Mert nem szabtak ki büntetést.
2010. febr. 7. 13:28
 19/31 anonim ***** válasza:
KÉrdezőnek adok igazat,miért ne lehetne egyszer egyszer szabálytalankodni?Hisz mindent nem lehet betartani,amugy meg ha megbüntetnek viseld következményeit,hát nem mert például egy 20as táblánál beállnak fotozni,ezmár a g"ciség teteje például.kiaz a f"sz aki be tudja tartani a 20km/H-t?Amugy nem lehet azt mondani hogy vakaroztam,mivel a törvénybe ugyvan ,hogy tilos mobiltelefont a kézbe fogni.
2010. febr. 7. 13:34
 20/31 A kérdező kommentje:
pont a főnököm hívott. Ha nem veszem fel , akkor az ő szövegét hallgathatom, hogy mié nem vettem fel, hol voltam, mit csináltam!
2010. febr. 7. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!