Szombathelyiek! Mennyire veszélyes az egyetem és a buszvég környéke esténként?
attól függ.
belém nem kötött még senki, mondjuk én fiú vagyok, 180+ meg van rajtam azért izom is.
de egy 15-19 éves lányként nem szívesen járkálnék arra estenként, egyedül legalábbis. ha vagytok 3-4-en annyira már nem vészes.
2-es vagyok, látom azt pont kihagytam miket szoktam ott látni..
hétvégénként elég sok a beállt, kis fogpiszka 14-15 éves, azok nem vészesek.
vannak a hardcore-abb drogos arcok, velük már szokott probléma lenni ahogy mondták ismerősök. (nekem nem szóltak, de ezt már írtam az előző válaszban is)
meg vannak a bandázós cigányok. igazából ez a legvészesebb téma, azok megtesznek kb. bármit. pénzért/értékért szerintem ölni is képesek, bár ilyen sztorit a közelmúltból nem nagyon tudok.
Hétköznapok valamivel enyhébbek, kevesebb a cigány.
Nem olyan rossz hely, de az pont a legrosszabb környék, mivel romkert/aclub* kb. ez a kettő szórakozóhely van itt, így itt van mindenki. + az ady tér, ide jönnek be a vidéki buszok, szóval kb. itt gyülekezik a legtöbb ilyen. más helyek annyira nem vészesek, de ez egy elég durva háromszög. *nem tudom mennyire ismered, de az aclub az az egyetem klubja, ott van az egyetemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!