Erről mi a véleményetek (lent)?
Figyelt kérdés
gépésznek tanulok de a gyakorlati tudásom olyan szegényes hogy az már hátráltat... fősulin mégse tudok könyvből mindent megtanulni. Arra gondoltam hogy fogom magam elmegyek egy autószerelőhöz és azt mondom neki: itt akarok dolgozni 1 héten 1 napot(am óráim vannak...) nem kell fizetned se semmit csak hagy lássak már valamit hogy hogy is van ez a gyakorlatban(egy motorháztető felnyitásán túl nem sok mindent láttam)! Kiröhögnének, le se szarnának? De hogy tegyek szert gyakorlati tapasztalatra máshogy?2014. okt. 30. 15:34
1/4 anonim válasza:
Abbiztos, hogy sok szerelőt kell majd végigjárnod. Ha meg se próbálod, nem sikerülhet.
Üdv, Kalász a miskóci kocsog ratyi
2/4 anonim válasza:
Egy kis műhelyben próbálkozz egy öreg szakinál. Ha már a szerszámokat adogathatod neki, akkor sokat tanulhatsz. Szerintem nem lehetetlen vállalkozás.
3/4 anonim válasza:
Ha gépésznek tanulsz mit akarsz autószerelőnél? Neked esztergályosokhoz, marósokhoz kellene menned, hogy olyan alap dolgokat el tudj sajátítani ami gépszereléshez, tervezéshez elengedhetetlen. Egy autószerelő nem fog téged odaállítani, hogy na segíts kivenni a motort max droidként dolgozol, csavarhúzót viszel neki, esetleg megmutatja hogy kell az olajat leereszteni. Plusz ha feketén vagy ott és baleset ér akkor megnézheti magát az aki felvett Téged úgy, hogy nem is autószerelő tanonc vagy, szóval sok szerencsét a gyakorlati helyedhez.
4/4 anonim válasza:
Mindenki úgy kezdi el a szakmát, hogy szerszámokat adogat. Aki nem, az hazudik, vagy nem is szakember, csak önkéntes szerelőjelölt szakma nélkül...
Ismerek olyat, aki az utóbbi kategóriába tartozik. Ég óvja azt, aki a kocsijához engedi nyúlni. De amúgy meg a szerszámok megismerésével kell kezdeni a szakma elsajátítását. Nem csak a csavarhúzóból és a villáskulcsból áll a szerszámkészlet.
Bár azt én sem értem, hogy miért akarsz autószerelést tanulni és gépész iskolába járni. De ha nem kapsz pénzt, akkor nem is vagy munkás. Ha nem fizet bért a "munkáltató", akkor nincs mi után adózni neki, vagyis nem szeg törvényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!