Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemény erről?

Vélemény erről?

Figyelt kérdés

Most egy 1.4 16v 90 le G Astránk van, és meglepően jól megy persze magához képest.

Kinéztem magamnak az OPC változatot és ugye 160 ló azért nem kevés.

Nézegettem hahun és egész olcsók, igaz 14 évesek átlagban.

Nekem van 2 millióm autóra, és szeretnék beruházni egyre.

2014. okt. 25. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
2 millióért ne opc astrát vegyél. Bár ha kifogsz egy jót és kicsit költesz rá-- ha neked ez kell akkor legyen. A G astra marad vagy eladjátok? Mert akkor hozzárakod a megtakarított pénzedet és egy elég komoly autót tudnátok venni. :D
2014. okt. 25. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Opel mániás vagyok úgyhogy maradna.

Egy patent 150 ezer km-es 2002-es Astrát azért megtartunk családi autónak.

Az OPC meg hobbi autó lenne hétvégére.

2014. okt. 25. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Régiek? 2 millióért már van 2008-as 150 lóerős, ami csak 6 éves, viszonylag kevés kilométerrel, szervizkönyvvel. Lehet, hogy hozzá se nagyon kell nyúlni. Nagyon jó választás. Az 1910 köbcentiben van már némi nyomaték is, ami jót tesz a gyorsulásának. Mondhatni irigyelnélek érte, ha vennél egy ilyet.
2014. okt. 25. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

2 misiért jobb autót is kapsz, mint az opel.

ok hogy jó az 1.4 astra, de pl a fogyazstása sem semmi (olaj, benzin)

2014. okt. 26. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!