Miért jött a seggembe a rendőr?
Figyelt kérdés
Reggel, sötét volt még elindultam a parkolobol, jött a rendőr velem szemben, majd elindultam, kicsit messzeb a rendorauto megfordult, majd lepodlózta a szar yetit vagy mit ráállt a lökhárítómra de nem jelzett meg semmi, 300méteren keresztül jött kb, majd elfordult mögülem... Ez mire volt jó neki?2014. dec. 23. 05:33
1/11 anonim válasza:
-egyik lehetséges ok :
Az autód hátsó rendszámtáblájára van az a matrica ragasztva ,amiről leolvasható,hogy még meddig van műszakija az autódnak .Ha közel megy a rendőr,akkor ezt is megnézi.
2/11 anonim válasza:
Fékeztél volna be neki hirtelen
3/11 anonim válasza:
igen, megnézték az adataid, ha valami nem stimmel, hidd el jeleznek...
lehet, hogy hasonlított a vasad valami körözöttre...ezt ellenőrizték csak...
4/11 A kérdező kommentje:
Goddamn:) kössz válaszokat!!
2014. dec. 23. 09:19
5/11 anonim válasza:
Vagy bele akart hajszolni egy kis gyorshajtásba.
6/11 anonim válasza:
A belehajszolást gyorshajtásba nem láthatóan rendőrkocsival csinálják,hanem civilnek kinézővel, mert csak akkor jön be.
8/11 anonim válasza:
Én ilyenkor nemes egyszerűséggel felvillantok egy jobbos indexet, hogy menjé, ha akarsz... általában el is tűnnek a seggemből :)
9/11 A kérdező kommentje:
Erre sajnos nem volt lehetőség, mivel egy járdaszigetes úton történt az eset, egy sáv volt csak.... Lelassítottam negyvenkettőre majd utána elfordult:)
2014. dec. 28. 07:25
10/11 anonim válasza:
Seggedbe ment a rendőr. Te vagy az Zsanett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!