Hogyan vezessek úgy, hogy közben a családom folyamatosan azt károgja, hogy úgyis elrontod, úgyis ez lesz, úgy is az lesz, összeütközöl, elrontod, meghalsz?
Nőnek a fakanálnál a helye, nem az utakon és se te se anyád ne vezessetek szöveget mormolják folyamatosan.
Köszönöm!
39N
"a családom folyamatosan azt károgja"
Miért mentél feleségül egy varjúhoz?
Próbáljad megértetni családoddal, hogy aki a volán mögött ül, az a KORMÁNYZÓ!
Értesd meg velük (ha képesek rá), amíg te vezeted a kocsit, tied a hatalom, beleszólás nincs, hacsak nem kimondottan zavarni akarnak és öngyi szándékuk vezetik őket!
Repülőn is ezt csinálnák? Két megálló közt kitennék őket...
Nézd én nő vagyok, vezetek is vagy 20 éve. Álszerénység nélkül mondhatom, hogy sokkal jobban vezetek, mint sok férfi, és ezt nem én mondom, hanem barátok, ismerősök, rokonok. Sportosan, ha kell lendületesen, de mégsem ész nélkül vadulva, és a kellő elővigyázatosság is megvan.
Nekem egyszer kezdené ezt el egy pasi károgni, beletaposnék a fékbe és ott ahol éppen vagyunk kiraknám, aztán mehet tovább ahogy akar.
Nálunk az volt a megoldás, hoyg aki beleszólt, azt kitettem az autóból ott, ahol voltunk.
Pár alkalom után mindenki tudomásul vette, hogy EGY ember vezet, a többi meg utas.
Haha, utolsó! :D
Én is "szeretem" az ilyen agresszív (vagy nagy szájú?) hölgyeket, nagyon nőies vonásokra utal ez a megnyilvánulás. Igazi ideál.
Kiteszed az indexet jobbra, félreállsz. Aztán megmondod, hogy lehet gyalog is menni.
Ne hagyd hogy felidegesítsenek, elvegyék a kedved a vezetéstől.
21F
Legalább a kocsiban mondják?
Mert akkor "lehet bekussolni, itt annak van szava, akinél
a kormány van". Egyébként ez alapszabály, 1 ember vezeti
az autót, a többiek majd akkor pofázzanak, ha ők ülnek
a volán mögött.
Egyébként pedig "nőnek a fakanálnál a helye? igen, mert
a mai férfiak egy k**rva rántottát nem tudnak az asszony
segítsége nélkül megcsinálni..." Valahogy vágj vissza,
aztán majd elfelejtik. Elég, ha felhozod nekik, hogy ki
miben sült már fel, "azt akarod, hogy úgy járjak, mint
te a ....-al? tudsz lelkesíteni, mit ne mondjak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!