Az ilyen tetvekkel nem lehet mit csinálni?
A szentendrei úton mentem a belsősávban, 70 helyett legalább 80-al, és a semmiből mögém került egy Range Rover, nem is a legújabb, olyan 2000-es évjáratú, extrém nagy kerekekkel, szép nagy behemót dög volt, és elkezdett villogni rám,hogy menjek már, de gondoltam én még azért befejezném az előzésemet, s miután ezt megtettem indexeltem hogy megyek vissza a középsőbe, de ő meg indexelés nélkül jött velem együtt és jól ledudált, megijedtem,azt hittem,hogy ő már előbb átakart oda menni csak nem vettem észre így megszakítottam az áttérést és visszahúztam a kormányt a belsőbe, ő szintúgy.
Ekkor esett le,hogy szórakozik, gondoltam oké, én nem viszem vásárra a bőröm, a lehetőséget megadtam volna ,maradok a belsőben, így is 80-al megyek, ha nem tetszik neki dudáljon meg csináljon amit akar.
Aztán végül az Árpád-híd felüljáróján a buszsávban előzött meg fitogtatva keménységét,hogy rá semmi sem vonatkozik, és elhúzott a búsba.
Eközben végig rám volt tapadva, ha hülye lennék ráfékeztem volna, csak akkor a kocsim szerintem a hátsóülésig eltűnik, az övén meg lesz 2 karcolás, és ezt ő is pontosan tudta.
Hallottam már,hogy vannak ilyen roh@dékok de én először találkoztam ilyennel, és hát mit mondjak, vérlázító, még az arcát se láthattam mert az első szélvédője kivételével mindene le volt sötétítve, bár a tükörben láttam,hogy egy baseball sapkás vékony férfi vezeti, gondoltam majd akkor nézem meg ha mellém ér,de az nem jött össze.
Ezeknek az embereknek az autó a fegyver, jó nagy gép,sötétítve, de ha kiszállna nyikkanni sem merne...bosszantó.
Akkor ijedtem meg mikor azt hittem,hogy majdnem balesetet okoztam, tehát mikor sávot váltottam, de alapból nem féltem tőle úgy hogy "jaj mi lesz" csak már eleve az autó is "félelmetes" volt, vezethette volna valami 120 kg-s szörny is, meg egyébként számtalanszor megtudott volna előzni, direkt jött mögöttem és csak a felüljárón a buszsávot szabálytalanul használva kezdett el előzni, gondolom ezzel is a sérthetetlenségét akart firtatni, hogy ő ezt is megteheti.
Ezen felül amint megelőzött biztosan ment vagy 100-al,ha nem többel.
8-as: Nem volt szétrohadva, másfél éves autó..
Csak nekem se az volt a terv hogy beleállok a fékbe, hanem egy szoftos befékezés, hogy a horog megcsókolja a Merci elejét. Csak nem így lett, szóval 50-el belémrongyolt. Rendszeresen betalált mindenkit, amúgy talán egy cikk is keringett róla a neten, hogy "Zugló réme". Nem tudom hogy ezt ő kreálta-e magáról, vagy egy híroldal írta-e meg, de volt. Már nem találom sajnos.
Velem sem ez volt az első alkalma, aztán eldurrant a kis agyacskám.
:D
Ablakmosót én is használom, plusz a féklámpa felvillantása
amikor még csak villan, de nem fékez.. Ha nem szakad le,
akkor pedig az index és ki...
Pályán megyek 100-130-cal (kicsi kocsi, nem verseny-
istálló), kamiont előzök, és a semmiből ott terem a
s*ggemben...
Na ez a bosszantó, hisz mielőtt beugranék a belsőbe,
becsülettel használom a tükröt, ha nagyon jön, menjen,
ráérek... De amikor hirtelen ott terem... tuti nem
150-el jött... és levillog...
Kedvencem amikor a külsőben megyek (100-al, általában
kamion után, normál követési távolságot tartva), és
jobbról kikerül vagy 180-al, de úgy, hogy majdnem áttol
a belsőbe (ahol szintén 130-150-el mennek). Mindez az
M5-ösön....
Van dashcam a kocsiban, ilyen f**szarcokról már egész
gyűjteményem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!