Mit lehet csinálni az ilyen idiótákkal?
Stoptáblás kereszteződésben állok egy két sávos úton. Egy sáv oda, egy vissza. A főútra kanyarodnék ki. Indexet kirakom, várom, hogy legyen hely ahova beférek.
Erre egy autó beáll mellém a szembe jövő sávba. Néztem is hogy mit akar. Először arra gondolta, hogy balra akar fordulni és azt hiszi onnan ügyesebb lesz. De mienk foglalja el a szembe jövők sávját...? Mindegy, gondoltam az ő dolga.
Lett egy kis hely a főúton, kanyarodnék ki, erre ez az ökör csikorgó kerekekkel irányjelzés nélkül kilő és befordul elém. Satufékkel szerencsére meg tudtam állni, de kis híja volt, hogy össze nem csattantunk. Mikor rádudáltam, még neki állt feljebb. Elkezdett ordibálni és nemzetközi jelzésekkel mutogatni nekem.
Mért adnak az ilyen barmoknak jogosítványt? Eddig nem értettem, hogy mért van annyi baleset. Hiszen, ha mindenki normálisan vezet, betartjuk a Kresz szabályait és egymásra is figyelünk, akkor nagyon sok véletlen összejátszó körülménynek kell egyszerre bekövetkezni, hogy abból baj legyen.
De most már megértettem. Mert elég csak egy ilyen gyökérrel összefutni.
Menetrögzítő kamera sajnos nincs az autómban, amivel rögzíteni tudtam volna az esetet. De ezek után elgondolkoztam, hogy lehet hogy be kéne szereznem egyet.

ő úgy gondolta az erősebb kutya bas zik ezért állt be melléd.
vannak jó páran fogykós autósok,heti szinten találkozok velük.
tegnap 2másodpercen múlt hogy frontálisan össze nem ütköztem egy másik autóval.
lassan gurult egy kamion egy gyár melletti főúton ő meg úgy gondolta vagy 25-30km/h sebesség mellett hogy egyből előzni kezdi a kamiont ahogy ráfordul az útra.
na igen csak nem nézett szét én meg jöttem szemből,egy szempillantás alatt az autója szemben állt az enyémmel.
2 másodpercel hamarabb érek oda pont össze csattantunk volna.

Velem csütörtökön esett meg egy érdekes dolog, Szolnokról mentem Bp fele a 4-esen, szemből kocsisor... Eddig nem is lett volna semmi, de egy furgonos barom átjött az én sávomba, és jött velem szemben, csak úgy. Én elkezdtem villogtatni hogy "miazanyádatcsinálsztebarom?!?!!" Erre fogta a jobb kezét és feltartva a középső ujját megmutatta hogy itt ki az utak királya, majd picit visszahúzódott a sávjába, és éppen elfértünk egymás mellett.
Kérdem én, ez mi a kékeres farkamért volt jó? Nem előzött, nem volt oka átjönni a sávomba, de mikor villogtattam akkor is neki állt feljebb... Az agyamat eldobom néha ezeken a barom állatokon.
Hát, nagy az isten állatkertje! Ezek szerint nem egyedi eset, ami velem történt.
Érthetetlen hogy mért jó ez egyeseknek, ettől nő a farkuk, vagy miért...?
Szemtanúja biztos hogy volt az esetnek, ha más nem, a főúton utánunk jövő autósok végignézték az egészet. De őszintén szólva eszembe se jutott hogy megálljak és őket is megállítsam, hogy hajlandóak-e tanúskodni. Még az autó rendszámát sem jegyeztem meg, csak arra emlékszem, hogy valami régebbi fekete kocsi volt. De időm, energiám se lenne ilyen hercehurcára.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!