Szerdán lesz Kresz vizsgám nagyon izgulok micsinaljak. Hogy nyugot ne izguljak? Streszejek? Mit egyek? Igyak? Szerintem ez normalis nem?
Neizgulj.
Vagy átmész,vagy nem. xD
Írogass ide elégedetlenkedő válaszokat!
Nem is értem, hogy hogy sikerülhetett nekem a GYK nélkül
1 hibapontos kresz vizsgát letennem?!
A KRESZ elméleti vizsgán meglepetés nincs, ha a tanuló a felkészülésre használta a Kresz Egyéni Gyakorlóprogram aktuális verzióját.
Az említett program használatát minden valamire való autós iskola lehetővé teszi.
A mostani formában pontosan az az elméleti vizsga legnagyobb hibája, hogy magolva is fel lehet készülni rá, otthon pontosan lehet mérni a felkészülési szintet, s a sikeres teszt kitöltés mögött nem biztos, hogy valódi tudás is van, nem csak bemagolt adatbázis.
Amíg otthon, vagy a tanfolyamon nem mennek a tesztek közel hibátlanul, nem kell(ene) vizsgára jelentkezni, ha sikeres a tesztek kitöltése viszont nincs mitől tartani, ugyanabból a kérdéshalmazból áll össze a vizsgán is a tesztsor.
Szerencsével, vagy valós tudás nélkül átesni az elméleti vizsgán viszonylag könnyű, aránytalanul sok hibát engedélyeznek, csak az majd a gyakorlati oktatásnál bosszulhatja meg magát, nem minden oktató hajlandó türelmesen ismételgetni azt, amit az elméleti részben kellett volna megtanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!