Milyen autók sofőrjeire vagytok allergiásak az utakon?
aki pesten él itt vezet és totyog vagyis fel tartja töbit , ittszuletet és bambul mint egy majom a fárol le felé.....mere vagyok itt forduljak le....uristen ekkor basznám fejbe.
másik irányjelző meg visszapillantó luxus.... fogja itt jobra megyunk és már rántja a kormányt ....
Én leginkább az olyan autók sofőrjeire, amiknek a sofőrjei a telefonjukat nézegetik miközben átmennek előttem egy kereszteződésen, ahol elsőbbségem lenne.
Utánuk következnek azok, amiknek a sofőrjei keresztbe állnak előttem hasonló kereszteződésekben, de legalább nem nézegetik közben a telefonjukat.
Aztán vannak ilyen kicsit idegesítőbb fajták, akik csak akkor nyúlnak az irányjelzőhöz, miután már elkezdték forgatni a kormányt, vagy akkor se; nem néznek tükörbe, mielőtt keresztbe mennek a sávomon, meg a többi…
Az ilyenekre oda kell figyelni, sajnos, mert ha nem, akkor abból könnyen néhány hét kórház van.
Díszpéldány: [link]
Mindig mondom nekik magamban, hogy a vasúti kereszteződésben játszanak ilyeneket, ez most végre egy tökösebb valaki volt.
zoos, nem jó tipp...
Amúgy rád nem dudáltak még sosem?
Rám legutóbb sok éve, pedig napi szintem vezetek.
Csak kíváncsi voltam, mennyire hasonló az elgondolásom a többi emberrel.
Leegyszerűsítve azok idegesítenek a legjobban, akik a KRESZ-t a legkevésbé tartják be, és úgy gondolják, hogy pénzügyi helyzetükhöz mérten egész más közlekedési szabályzat szerint mászkálnak az utakon, és ezt mindenféle eszközzel tudomására hozzák a többi autó számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!