Milyen autók sofőrjeire vagytok allergiásak az utakon?
Figyelt kérdés
Manapság kicsit könnyebben lehet személyiségtesztet készíteni egy választott autótípus után, mint amikor Ladák, Skodák, meg Trabantok voltak az utakon.2014. dec. 4. 04:17
3/17 anonim válasza:
Milyen bőrszínű, vallású, nemű emberekre vagytok allergiásak? Ez kb. ilyen szintű kérdés.
4/17 szántóvető válasza:
egyikre sem,nem is értem a kérdést ebben a formában.
5/17 anonim válasza:
Nekem nem ettől függ.
Mindenkire allergiás vagyok, aki nem figyel másokra, a környezetére, csak magával van elfoglalva.
6/17 anonim válasza:
A városi drága terepjárók tulajai a legbunkóbak általában, mert azt hiszik mindent lehet nekik. Ha még női vezető is van benne akinek alátolták a segge alá a kocsit az még tetézi a bajt.
7/17 anonim válasza:
Én olyan autók sofőrjére, aki olyan megbokrosodott autót tart, ami az álló sort a benzinkúton áthajtással kerüli, amelyik autó a vezető szándéka ellenére leszorít másokat az útról, amelyik autó tolja a pályán szabályosan előzött. Ezek sofőrjeit nem bírom, noha tudom ők nagyon előzékenyek, s az indexet is használják, de a kocsi csak nem akar villogni.
8/17 anonim válasza:
Volkswagen, BMW (róluk egyre jobb véleménnyel vagyok), valaki említette a terepjárósokat (tegnap pont sikerült egy Range Roveres idiótát kifogni), illetve a Renault és a Peugeot autót vezetőkre kell nagyon odafigyelni.
9/17 A kérdező kommentje:
Én konkrét típust azért nem írnék, kissé provokatív, népösszeugrasztó kérdés ez, de azoktól tudok a falra mászni, akik ülnek valamilyen újabb fajta autóban, ami köztudomásúlag nem egy jól sikerült darab, és azok akarnak keménykedni az utakon.
2014. dec. 4. 13:21
10/17 anonim válasza:
Amelyikben nincs irányjelző! Többnyire német prémium autók.
Hogyan lehet enélkül eladni egy autót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!