Allergiások! Nálatok hogy alakult ki? Ez pár hét leforgása alatt megjelenhet, vagy pedig születésünkkor kódolódik, hogy mire vagyunk allergiásak?
Ha nem is születésemtől fogva, de kicsi korom óta (5-6 éves) allergiás vagyok. Hogy hogy kezdődött, arra már nem emlékszem. Menj el allergológiára, ott kivizsgálnak, hogy mire van allergiás, és felírnak olyan orrspray-t, ami tünetmentessé teszi. Én is szedek, ha nem szednék, már rég megfulladtam volna. Nem mindegy, hogy milyen orrspray-t szedsz, mert van, amelyiknek a hosszas használata (ha 1 hétnél tovább szeded) önmagában is orrdugulást okoz, ezért fontos, hogy azt szedd, amit az allergológus felír, mert az korlátlan ideig szedhető.
Elvileg simán lehet a macskától, és akár felnőtt, sőt időskorban is allergiássá válhat az ember olyasmire, amire addig nem volt allergiás.
Bármikor és bármitől kaphatsz allergiát.
Általában nem 2 nap alatt alakul ki, de mire észreveszed...
azonnal menj el vizsgálatra, mert az elhanyagolt allergiába bele lehet halni!
Az orrcseppet max. 11 napig használhatod, különben elveszítheted a szaglásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!