A dinnye megjelenhet úgy a székletben, mint mondjuk a paradicsom héja?
Figyelt kérdés
Olyan piros darabok voltak a székletemben, mint amikor paradicsomot eszem, de azt már felismerem, ha van benne, meg nem is ettem most paradicsomot, dinnyét viszont igen. Valamelyik nap szintén ettem dinnyét, akkor is volt benne másnap ilyen piros darab. Szóval lehetséges, mert meg vagyok ijedve, hogy nem-e vér?2013. aug. 1. 11:05
1/6 anonim válasza:
Ha van aranyere, akkor lehet h vér, esetleg rektálisan vérezhet is (ti. a végbeléből). A széklet lágy volt, vagy kemény?
2/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen a volt a dinnyétől. Gyakorlatilag most mindennap eszem, látható.
3/6 anonim válasza:
Nahát! Ez miért nem jutott eddig eszembe, hogy a "termést" végignézegessem, turkáljam?
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha nem tudsz normálisan hozzászólni, akkor inkább hallgass! Egyébként nem ártana néha megnézned, mert sosem tudhatod!
2013. aug. 1. 12:16
5/6 anonim válasza:
#3 vok. Lehet, hogy sose tudhatom, de nem is akarom és nem vizsgálgatom!
6/6 A kérdező kommentje:
Ez már a te problémád!
2013. aug. 1. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!