Körömbenövés? Paradicsom?
Sziasztok!
Benőtt a körmöm, fájt, bár nem volt sebes, meg nem gennyedzett. Raktam rá paradicsomot, mikor leszedtem utána láttam, hogy genny jött ki a körmömnél. Most gyakorlatilag rosszat tettem a paradicsommal? Előtte nem volt gennyes, most se nagyon de azért mégis. Akkor most már ne tegyek rá?
Köszi a választ!
Lenne még egy kérdésem. Ha nem javul akkor megyek vele sebészetre, de legelőbb karácsony előtt 20-a táján tudnék elnézni orvoshoz. Lehet ebből komolyabb gond, ha most nem mutatom meg dokinak? Gondolok itt fertőzésre, ilyesmi..
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ha így van, keresek első körben egy pedikűröst, nem tudom mit fog csinálni vele, mert valahogy nem úgy nőtt be, ahogy általában szokott szerintem másoknak, szóval nem a legvége, azt le tudtam vágni, hanem oldalt van benőve, szinte teljesen fennt, vagyis én úgy érzem ott fáj, na mindegy majd lesz valami. Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!