Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit rontottam el ennél az...

Mit rontottam el ennél az előzésnél?

Figyelt kérdés

Hallható, hogy amint a Corsa mellé érek, az csikorgó kerekekkel fékez egyet.

https://www.youtube.com/watch?v=zmcfa3EuRLk

2014. nov. 25. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem teljesen korrekt volt az előzés, a Corsa-s valamiért bepánikolt, de azt már valószínűleg sosem tudjuk meg miért.
2014. nov. 26. 07:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Amikor fékezett, te már elkezdtél visszatérni a sávodba. Látta, hogy közeledsz felé és úgy érezte túl közel vagy (közel is voltál). Az biztos, hogy nem számított rád.
2014. nov. 26. 12:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Látom Spricc2 még mindig a szokásosat műveli, idézi valamelyik előző válaszolót, aztán aláböfög valami duplafalú hülyeséget, ahogy szokta.

Megkapta a szokásos negatívját, csak 50 alatt lesz egyszer.

Mindenhez ért, de semmit sem tud...

2014. nov. 26. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

# 10/13

Kameraképből én így láttam.

2014. nov. 26. 14:20
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

# 13/14

Jólvan cuncus. Olyan a vélemlényem mint a tiéd. Nem mindenki kíváncsi rá.

2014. nov. 26. 14:21
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

A világon semmit. Ez egy tankönyvi előzés volt. Nincs záróvonal, belátod az utat, magabiztosan, dinamikusan, kiszámíthatóan csináltál mindent. Senki sem kötelezhet téged arra, hogy indokolatlanul lassan totyogj egy sor végén. Bőven volt helyed, nem húztad rá a kormányt a korzásra, aki mást lát a felvételen, annak tudok küldeni magánban linkeket - szerintem - jól bevált optikusokhoz.

Hogy miért fékezett hirtelen? Bármi oka lehet, nem a te hibád. Még akár azt is hihette, hogy egy svunggal meg akarod előzni a kamiont is, és reflexből taposott a fékbe, hogy minél távolabb legyen egy esetleges batár nagy karamboltól, amely során belemegy a szemébe féloldalasan egy kamion. Bármire gondolhatott, sztm ne foglalkozz vele.

2014. nov. 26. 16:36
 17/21 anonim válasza:
33%

Nem dobtál neki ki egy kis kekszet.

A többi jó volt.

2014. nov. 26. 19:43
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Nagy volt a sebességkülönbség, szerintem el volt bambulva, és csak akkor vett észre, mikor hirtelen elé kerültél, aztán csak reflexből megijedhetett.
2014. nov. 26. 22:33
 19/21 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmire gondolok én is, köszönöm mindenkinek!

:)

2014. nov. 27. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Megvan a hiba. Nem hallom az irányjelző-relé kattogását. Sem az előzés megkezdésekor balra sem befejezésekor jobbra nem indexeltél. Vizsgán biztos bukó.
2014. nov. 28. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!