Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ebben a jelenetben ki nem ad...

Ebben a jelenetben ki nem ad elsőbbséget?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=8yuYkdSs5gg

05:18-tól, a körforgalomban a furgon és később a gyalogos is megadja az elsőbbséget, nem rétem ez miért került bele?

(tény,hogy szabálytalanul kel át a gyalogos, de végül is nem képez akadályt)

2014. nov. 23. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Passz, megadták az elsőbbséget.. mondjuk a videóban a mentős is elég bunkó mert mit káromkodik ordibál ,ha úgysem hallja a másik? egy kis nyugtató nem ártana neki, ha elvileg már évek óta nyomja és még nem szokta meg hogy nem repül le mindenki az útról és töri össze magát...

Nem lehet elvárni egy autóstól hogy 2-3 mp alatt kitalálja merre is akar menni a mögötte jövő szirénás, balról vagy jobbról akarja kerülni , senki nem tanítja nekik mi a helyes reakció, és aránylag ritkán vezető egyén évente, ha egyszer kerül ilyen helyzetbe akkor már sokat mondtam, nem tud reagálni mást csak megrémül és fékez. Én nem látom olyan jaj de veszélyesnek a helyzetet, a vijjogó kocsi szépen halad .

2014. nov. 23. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is a gyalogos miatt.

Az meg hogy ritkán vezet keveset lát kéklámpásat az nem igaz, viszonylag átlagosat vezetek évente, 10e km körül, és van hogy hónapokig nem látok egyet sem, utána meg napi kettőt egy hétig folyamatosan.

2014. nov. 23. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hol? Aki egész évben Bp-en közlekedik annak talán. De kisvárosokban nem jellemző az állandó szirénázgatás. És Bp-en hatalmas az átmenőforgalom ,van ott mindenféle égtájról jövő ember. Én évente ha 1-2 szirénásnak adok utat maximum, mert többet nem látok vagy éppen a másik irányba megy.
2014. nov. 23. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg kedves kérdező egy hasonló stresszhelyzetben nyugodt maradi: rohanni a betegért, de azért vigyázz, hogy ne üsd el az öregeket, közben időben próbálj odaérni, ami nehéz a sok bunkó autós/gyalogos miatt!

Ezek a videók elvileg fontos(!) dolgokat mutatnak: azt, hogy mennyire ... az emberek. Ha nem róluk van szó, akkor számukra olymidegy, hogy siet a mentő vagy sem, mert nem érintettek - elvileg. De azt ugye elvárják, hogy ha esetleg őmiattuk megy a mentő, akkor egyből ott legyen... Ezekkel a videókkal azt próbálják demonstrálni - jogosan -, hogy nem minden esetben a mentő a hibás, ha nem időben ér oda, hanem a tisztelt autós/gyalogos állampolgár is jócskán ludas a dologban. Éppen ezért segítsük a munkájukat!

2014. nov. 23. 19:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez szép és jó, de mi köze a kérdéshez?Meg mirét engem szólítottál meg?Nem értem...
2014. nov. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!