Ha a hévsínre kitrszek egy követ (kb 5 cm) abból lesz baj?
Figyelt kérdés
Ha jön a hév és ott van a sínen egy kő, abból mi lesz? Kisiklik?2014. nov. 12. 16:55
11/17 anonim válasza:
Én is kaptam már párszor kavicsot az úton. A te szélvédődet hány !! kb 5 centis !! kő találta már el? :D
12/17 anonim válasza:
Egyszer a lámpámat verte be egy kb 10 centis kő ami egy 4 sávos úton pattogott át a szemköztiből egy teherkocsiról leesve. A szélvédőmet meg már 4 x repesztette be kő és azt se láttam honnan jött, csak a nagy csattanásra figyeltem fel. De nem ez a téma, a lényeg az hogy egy hévre vonatra nem veszélyes egy 5 centis kavics, és ha nem a megállóban rakja rá akkor senkit nem veszélyeztet. Egy gyerek olyan ,hogy úgyis kipróbál ilyen csínyeket.
14/17 anonim válasza:
Egyszer a lámpámat verte be egy kb 10 centis kő
Aha. Az a tűzfalig ment volna.
15/17 anonim válasza:
Te már csak tudod okostojás..mint írtam a kő oldalról jött át egy 4 sávos úton pattanva nem egyenest szemből kapta a kocsi.
16/17 anonim válasza:
Tudom is. A tíz centis kő, az egy térkő méret majdnem.
17/17 anonim válasza:
220*110*60 mm-es a normál hullámtérkő. Nem akkora volt a térfogata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!