Az relativ sebességtúllépés ha pl. nagy gázzal indulok a lámpánál?
persze, figyelek, főleg hogy itt elég sok nyugdíjas vezet! múlthéten úgy akart sávot váltani, hogy jött rám, és csak a visszapillantót nézte, jobbra nem nézett el hogy ott megyek vele párhuzamosan!!!! nem hittem a szememnek hogy van ennyire birka ember, nem látja a kocsit saját maga mellett?
60 fölé kellett gyorsítanom, hogy bemenjek elé, a rohadt állatja! hü de felidegesítenek ezek.. két kézzel fogja a kormányt, szinte folyik a nyála tátott szájjal vezet más dimenzióba van látszik rajta.. áhh hogy a fenébe nem vették még el az ilyennek a jogsiját..
ha meg fékeztem volna, a mögöttem haladó sor miatt úgyis belémjött volna, mert nem bírtam volna lemaradni.
remélem máskor egy kamion alá próbál meg besorolni, majd megtanulja hogy szét kell nézni. habár ha eddig nem ment neki..
Igazad van, meg jó volt anno az oktatóm! Összehaverkodtam vele, és a családi útjaira is én vittem megyéken át, és végig tanított. Na meg fater sofőr volt világ életébe, úgyhogy jó gént örökölhettem.
Pizzafutár ismerősöm kb. 10 éve nyomja, mondta hogy már vagy 1000 balesete lett volna, ha nem figyel jobban másokra mint a kresz szabályokra szinte, hiába van elsőbbsége stb. látja előre mit fog a másik csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!