Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ismerőseitek szoktak részegen...

Ismerőseitek szoktak részegen vezetni? Mekkora távokat?

Figyelt kérdés
Én azt hittem, ez már régen kiment a divatból, megoldják, hogy egy nem iszik, stb, na ehhez képest most egyre sűrűbben látom a jelenséget. Mintha egymástól lesnék el, hogy menő dolog. Felétek mi a helyzet?
2014. okt. 26. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Én úgy látom egyre ritkább. Tudok olyat, aki mindig seggrészegen vezetett haza, és kiröhögött, mikor mondtam neki, hogy ne vezessen. Most meg egy pohár sör után sem mer beülni. Több ilyet is tudok.

A fiataloknál nagy vagányság ez ugye hogy buli után részegen ámokfutunk a városban az autóval, illetve hazafelé, de úgy látom ez is egyre ritkább, bár még van elég sok elvetemült, illetve sok fiatal vezet beszivva is :-j

Na meg persze még mindig tudok 1-2 nagyképű újgazdagot, akinél még mindig folyik a versengés, hogy ki bir többet inni, és hogy utána ki ér hamarabb haza. Ezektől nagyon kell óvakodni...

2014. okt. 26. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:

nálunk a traktorosok ilyenek, meg az ifa-sok!

részegen vezetnek, volt amelyik az árkon ment keresztül pótkocsival úgy tele volt.

Másik meg nyáron learatott egy legelőt, mire észrevette, hogy nem a búzatáblában van!

Szóval előfordul, csak inkább kisebb településeken.

2014. okt. 26. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Faluhelyt ez népi hagyomány :D De rendőr se nagyon van.
2014. okt. 26. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Előfordut már ismersőssel. Mekkora távot? Hét úgy indulástól az első kanyarig.
2014. okt. 26. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én alapvetően ún. városi középosztálybeli körökben mozgok, elég egyértelmű a konszenzus, hogy vagy iszol vagy vezetsz. De hogy ez mennyire a kitűnő éjszakai tömegközlekedési hálózat miatt és mennyire az emberek józan belátása miatt van így, az igazából egyénenként változó. Ezzel szemben a gazdagabb ismerősök hajlamosabbak bevállani az ittas vezetést, ahogyan a vidéken gyakrabban megforduló ismerősök is.
2014. okt. 26. 12:59
 6/6 Bamika válasza:
Én pl fiatal vagy 22-éves, de a jogosítványomból élek nem gondolja senki, hogy egy ívásat miatt kockáztatom a jogosítványom. Van Taxi ilyen helyzetekre
2014. okt. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!