Csak szerintem nem kéne jogsi annak aki 1-nél többször megbukik?
Szerintem nincs egyenes összefüggés a bukások száma és a tudás között. Öcsém kétszer bukott B kategóriánál, úgy hogy már 6 éve vezetett jogsi nélkül. Nem hibázott,volt egy kamu indok, pénzt nem tolt, elhasalt ( jelenleg hivatásos gépkocsi vezető,szóval még azt sem mondhatom, hogy nem lennék objektív, amikor megítélem a vezetési "tudását").
Önmagában ez a vezetési tanfolyam nem elegendő, hogy valaki megtanuljon normálisan vezetni. A módosítás előtt 30 óra volt, ha jól emlékszem. Ez is széthúzva hetekre- hónapokra..
Rengeteg oktató is alkalmatlan az oktatásra.
Maga a vizsgarendszer is egy nagy pöce..
Van ám itt baj bőven és amíg érdemi változás nem lesz a keretrendszerben, addig nem az lesz a mérvadó, hogy hányszor buksz vizsgán.
Én 5-ször buktam, mert vizsgákon mindig izgulok, és így több mindent elrontok. A vizsga sikeressége pedig a helyzettől is függ, az oktatótól, a vizsgabiztos(ok)tól, stb.
Mégis tudok vezetni...
Még egy tisztességes rendszerben is túl szigorú lenne egy bukás után örökre megvonni a jogosítvány megszerzésének lehetőségét.
Azonban a magyar rendszer minden, csak nem tisztességes, így aztán végképp baromság az ötlet.
Inkább vonnám be hosszú időre a notórius gyorshajtók jogsiját, de ez már egy másik kérdés...
Az esély mindenkinek jár... Így csak szerinted!
Mindenkinek lehet pech szériája.. Én például nem így gondolom. Pedig fullos jogsim van buszt kivéve és csak 1x buktam összesen. De B nél először voltam olyan ideges hogy azt se tudtam volna mi a nevem ha megkérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!