Mi a véleményetek erről a sofőrről? Szerintetek is túl agresszív volt?
Baráti körömben megoszlik a vélemény valaki a BMW-snek ad igazat, mert kötekedett vele a gyalogos, de valaki azt mondja megoszlik a felelősség, valaki szerint túlkapás történt..
Szerintetek?
"sajnálom én is a gyalogost.. de ha hamarabb elhagyja a zebrát ez nem történik meg, ezért nem kell kötekedni mert sose lehet tudni kivel kötekedik az ember, a szavaknak is súlya van azért akármit mondani se lehet büntetlenül.."
Remélem két lehetőség van a jövődben.
1: kinövöd ezt a felfogást
2: az életben nem kapsz jogsit.
Ez simán lehet emberölés is. Láttam balesetet mikor nem az ütközéstől lett halál a vége hanem attól hogy a szerencsétlen ember olyan rosszul esett hogy szétcsapta a fejét az aszfalton. Gondolkozz el ezen a kiforratlan agyaddal, és abba is gondolj bele hogy azt a szerencsétlen gyalogost is várja haza a családja. Egyébként meg ha a te eszmefuttatásodat tovább vezetjük akkor a gyalogos mutogatott, eből szerinted jogos az elütés, akkor meg szerintem a szándékos elütésért meg jogos egy akasztás. Meg nehogy azzal védd már a sofőrt hogy mihelyst látta hogy baj van egyből visszatolatott. Ha visszatolat és ezzel mégegyszer átmegy a lábán akkor csak a bajt tetéz.
Köszönöm Valamokka.
Ez a válasz kellett ahhoz hogy mérgemben ne töröljem ezt a kérdést a megválaszoltjaim közül. Már a BMW vezetési stílusa is megbocsáthatatlan a szememben de az is rátett egy lapáttal hogy sokan még a pártját is fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!