Ha este bicajozom városban, elég ha elöl-hátul van szilikonlámpa?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 23:07
11/15 anonim válasza:
A mi városunkban rendőrök osztogatták ingyen a városban, meg különböző rendezvényeken (egy pirosat, meg egy fehéret). Ha ilyen van a bicódon, biztosan nem büntetnek meg, ráadásul tényleg erős fénye van, az autósok is meglátnak, főleg ha villogón van.
12/15 anonim válasza:
Lényeges még a láthatóság szempontjából, hogy hogyan rakod fel, mert láttam már olyant amit felraktak csak épp a sárvéfő, vagy a csomagtartón lévő csomag kitakart, de olyat is ami az eget világította be és csak 2 m-ről vettem észre, ez olyan mint ha nem lenne.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, nekem is a hátizsákom benne volt a kosárban, úgyhogy a hátizsák tetejére tettem a lámpát, de valahányszor zükkentem egyet, mindig másfelé nézett a lámpa :)
2014. okt. 6. 21:14
14/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a homlokomra kéne szerelni meg a hátamra?
2014. okt. 6. 21:14
15/15 anonim válasza:
Az új törvény elfogadja ha a világítás nem a kerékpáron hanem a kerékpároson van, de a lényeg akkor is az hogy megfelelő irányba világítson, és megfelelően látszódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!