Begyulladt elöl az egyik fogam körül az ínyem. Vettem Corsodylt, reggel-este öblögetek vele, mennyi idő után használ? Elég kellemetlen.12 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Még paradontax fogkrémet is vettem, mert azt olvastam hogy az is jó. Mennyi idő alatt teszik helyre a fogínyemet?
Másnál is előfordult? Miért van? hisz rengeteg vitamint eszek/szedek.
2009. márc. 29. 19:17
1/3 anonim válasza:
Szia! Én is öblögettem Corsodyllal szinte az egész terhességem alatt. Sajnos nem akarlak elkeseríteni, de amíg kismama vagy gyulladt lesz a fogínyed. Annyit tehetsz, hogy sok calciumot eszel, igyál rengeteg tejet vagy tejterméket és járj fogorvoshoz. Én is ezt tettem. Most, hogy megszületett a babám már kicsit jobb, de még mindig kicsit gyulladt az ínyem.
két hetes kisfiú anyukája
2/3 anonim válasza:
Szia! Nálam ugyanez volt, igaz akkor még nem voltam terhes. Nem használt az öblögető, így elmentem fogorvoshoz. Kiderült, hogy a gyökér gyulladt be, pedig a fogam teljesen egészséges volt. Gyökérkezelés kellett, és utána teljesen elmúlt a gyulladás. Ha nem javul keresd fel a fogorvost!! Ne szenvedj vele. Jobbulást:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még egy pár napig öblögetem és ha nem javul akkor irány a doki. :(
2009. márc. 29. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!