Miert faj a hasam aljan a hugyholyag tajan amikor reggel elsöre pisilek? Beleszur es eleg kellemetlen de aztan elmulik.
Figyelt kérdés
csak pisiles utan van amikor hosszab ideig nem pisilek pl. alszom es utana.olyan fajdalom mint amikor feszül a mehem körül csak ez nem ott hanem konkretan egy helyen.amugy semmi panasz a terhessegemmel.
23 hetes vagyok
2009. jún. 14. 21:13
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ez velem is számtalanszor előfordul főleg reggelente ahogyan te is mondod.Szerintem alabból ugyebár már nagyon feszíti a vizelet meghát azért ott a baba is.Ez ellen nem lehet mit tenni.
Boldog babavárást!
2/3 anonim válasza:
Nekem első terhességemnél nem volt ,de az császárral végződött és most a másodikkal már ugyanúgy ahogy te mondod.
Nekem azthiszem összenőtt vagy összevartak valamit.
3/3 anonim válasza:
Ez nalam is volt , ugy ahogy most nalad. Kb 1 honapja elmulott magatol. 30 hetes pocis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!