Nem merek vezetni, miért?
Létezik olyan, hogy gyakorló óra jogosítvánnyal rendelkezőknek saját kocsival. Tehát egy oktató beül melléd.
Áldozz rá még egy kis pénzt, és vegyél pár órát.
Az lehet az oka esetleg, hogy más fajta kocsin tanultál és még nincs akkora rutinod (honnan is lenne), hogy át ülj egy másik kocsiba. Vagy nincsenek jól beállítva a tükrök, az ülés.
Szerintem vegyél még órákat, a saját kocsiddal.
Ne vezess!!
Én ugyanezt érzem amit te, de nekem nincs jogsim,se kocsim. És nem is lesz. Nekem akkor van ilyen pánikrohamom, amikor csak beülök előre az anyósülésbe. Ott aztán kész. Főleg autópályán.. Félek, rettegek. Én is szeretném leküzdeni, de nem tudom hogyan. Párom szokott néha kocsikáztatni (hozzájuk visz vagy haza.. kb 70 km) és addig remeg a gyomrom folyamatosan. Inkább busszal megyek, ha tehetem. Bár most aztán a BKV-sztrájkot is kifogtam :S
Én is így éreztem valaha, mint te. Én mindenképpen a kisebb utakat ajánlanám gyakorlásra,méghozzá alacsony sebességgel. gyakori a türelmetlen dudáló,aki nem tolerálja, hogy lassacskán mész.Ehhez is hozzá kell szokni,méghozzá nem nagy sebességnél! Minél többet gurulgatsz, annál nagyonn lesz az önbizalmad és annál jobban átérzed,hogy igenis a te kezedben van az autó irányítása.
Mostanában kezdd el,ne várd meg,amíg muszájból kell rettegve a kormány mögé ülnöd!
Ne hallgass azokra,akik eltanácsolnak a vezetéstől,minden a megszerzett rutinodon múlik.
Sok sikert!
Egy néhai rettegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!