Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért félnek a vezetés közben...

Miért félnek a vezetés közben telefonáló emberek a rendőrőktől?

Figyelt kérdés

Telefonálok velük, elmegy a hang, majd azt mondják, itt vannak, csak rwndőrők voltak ott, letették az ülésre a telefont!

Ha meglátja a rendőr, tuti nem kezd el a kocsi után futni...

2014. júl. 27. 20:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Lemazsolázni a másikat meg felettébb taplóság.
2014. szept. 19. 16:52
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves megnevezése annak aki szerint csak úgy lehet vezetni hogy görcsösen kapaszkodunk a kormányba minden más ingert kizárva meredve előre..Aki tud vezetni és van rutinja az megfőzi az ebédjét is a kocsiban menet közben ,mert nem foglalja le minden agysejtjét a gépezet úton tartása.Ami ,tehát a kajakészítés,szintén nem tiltott.
2014. szept. 19. 18:09
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem görcsösen vezetek. Szépen nyugodtan hátradőlve kényelmesen. Az viszont nem igaz, hogy ha mást is csinálsz közben, hogy akkor 100%osan a vezetésre tudsz figyelni. Ezt csak te hiszed. Eleve, ha mással is foglalkozol, akkor időnként arra is nézel, és akkor már ha csak tized másodpercekre is, de nem az útra figyelsz és lehet, hogy pont akkor kellene fékezned, de mire felnézel már késő, viszont ha folyamatosan figyelted volna az utat, időben észre vetted volna. Amúgy nem tudom, hogy mi tud idegesíteni egy kihangosítóban, vagy headsetben.
2014. szept. 20. 10:38
 24/25 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar a fülemnél lévő telefon a látásban.

A headset zavar,és állandóan lemerül, a kihangosító macerás, mindig ki be kell kapcsolgatni és sokszor semmi köze a beszélgetéshez azoknak akik még a kocsimban ülnek, nem szeretném ha hallanák,ezért sem működik a dolog.

2014. szept. 20. 10:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Abban igazad van, hogy van úgy, hogy semmi köze a többi utasnak mit beszélek a vonal túlsó végén levőkkel. Én akkor félreállok, és úgy beszélek telefonon, ha nincs nálam headset. Én valamikor el is felejtem, hogy a fülemben van, annyira nem zavar. Viszont az zavar, ha valaki menet közben a telefonját babrálja mondjuk 70-nél, vagy 130-nál. Az utat folyamatosan kell figyelni kihagyás nélkül. Amúgy ha minden nap felteszed töltőre a headseted, nem merül le.
2014. szept. 21. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!