Mert büntethetnek érte a fakabátok, ha észreveszik. Valamiért a telefonálás nevesítve lett, mint tiltott tevékenység vezetés közben. Pedig pl. CB rádión dumálhatsz amennyit jólesik, lényegében ugyanaz. Ehetsz - ihatsz, vakarhatod a tököd, meg még egy sor dolgot csinálhatsz, ami elvonja a figyelmedet, a te felelősséged ha emiatt balesetet okozol. Nyilván mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy vezetés közben lehetőség szerint a vezetésre figyeljen. Csak ez a telefontilalom valamiért trendi lett, és mindentbetartóék körében vörös posztó lett a telefonálás, aki ilyet tesz legalábbis olyan alak, mint aki .uzinak hívja a meleget vagy holokauszttagadó, kiírja magát a kultúremberek köréből. Most ez a divat.
2014. júl. 28. 21:48
13/25 anonim válasza:
Kb ahhoz tudnám hasonlítani ezt az okos szabályt,hogy a cigizést betiltották a buszmegállóban mert az káros a zegészségre .Nem tud a póógár a tiszta városi levegőből szippantgatni :D Meg nem érzi rendesen a szemét dohányosoktól a 3kiló kormot odaokádó dízelbusz üdítő illatát.
2014. júl. 29. 00:42
14/25 anonim válasza:
Öcsém, ne hivatkozz itt arra, hogy hülye a szabály, mert a mobiltelefont nem engedi, hogy tartd a kezedben, a zsíroskenyeret meg igen.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem a zsíroskenyérrel nem szoktál beszélgetni, vitatkozni meg pláne nem. Nem kényszerít arra a zsíroskenyered, hogy érvelj, hogy válaszokat találj ki, hogy meggyőzd. Nem veszekszel vele. Nem bosszant fel.
Egészen más dolog egy emberrel kommunikálni, mint egy zsíroskenyeret tartani! Majd egyszer próbáld ki...
2014. júl. 30. 10:29
15/25 anonim válasza:
"Nem kényszerít arra a zsíroskenyered, hogy érvelj, hogy válaszokat találj ki, hogy meggyőzd. Nem veszekszel vele. Nem bosszant fel."
Rendben de akkor ilyen alapon a kihangosítóval való beszélgetést is tiltani kellene. Vagy a CB rádiót. Vagy akár az anyósülésen kelepelő feleséget, meg a bömbölő kisgyereket is.
2014. júl. 30. 10:40
16/25 anonim válasza:
Gyengébbek kedvéért 14-es ,a zsíroskenyérrel a kézben való kihangosítós telefonbeszélgetést sem tiltja a törvény! Az meg pont ugyanaz mint a kézben tartott telefonálás, egyik kezed foglalt közben telefonon társalogsz. De a cigivel a kézben való anyóssal veszekedést sem tiltja. Szóval vagy mindent tiltanak és csak kussban két kézzel markolva a kormányt lehessen vezetni miközben a rádió sem szólhat ,mert ugye megosztja a figyelmet az is, vagy bízzák már az emberekre mit tudnak csinálni vezetés közben és ne emeljenek ki egyedi dolgokat értelmetlenül. Mert úgysem fogják betartani, mint ahogy én sem teszem.
2014. júl. 30. 11:54
17/25 anonim válasza:
Nem vagy normális! Elvárom, hogy ne veszélyeztesd az életem, mert lusta vagy kihangosítót venni a kocsidba. Ha tellik kocsira, akkor teljen kihangosítóra is. Remélem egyszer ráfázol emiatt, és megtanulod a leckét. Hiába hiszed, hogy oda tudsz figyelni a telód nyomkodása közben, ez nem így van, és ezt tudomásul kellene venni, mielőtt valakit megölsz.Most hiába reklámozod, hogy eddg nem történt baj, De csak eddig.
2014. szept. 18. 16:53
18/25 anonim válasza:
Mazsola...
2014. szept. 18. 19:33
19/25 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az lennék...:) Szerintem összeszarnád magad, ha melléd állnék.:)
2014. szept. 19. 11:25
20/25 anonim válasza:
Meglepődnél ,ha nem. De neten "izmozni" a legostobább dolgok egyike, szóval ezzel már le is írtad magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!