Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem tiltják be a görkorc...

Miért nem tiltják be a görkorcsolyázást az utakon?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron haveromékkal mentünk bulizni, amikor egy lány görkorival ment előttünk, én úgylátszik nem kerültem túl nagyot éselütöttem. A csajszi megúszta egy boka és lábtöréssel, én meg megúsztam a rendőri eljárás idegesítőbb részeit, hála egy biztonsági kamera felvételének. Szal nem én hanem a lány hibázott, hisz túl nagyon kilógott a lába az úttesten. Nagy szerencsélye volt, hogy csak 30 km/h környékén mentünk, mert (jólvan na, ne nézzetek hülyének) néha falun belül is viszem a 80-at de csitt, akkor nagyobb baja lett volna. Akkor úgy gondoltam, többet kedve se lesz görkorira szálni. Előbb motoroztam, megismertem hátulról, lelassítottam mellette feltoltam a sisakrostélyt, rákérdeztem, hogy ismer e. Ő azt válaszolta igen, te ütöttél el tavaly. Visszakérdeztem: még mindíg van kedved a görkorcsolyához? Válasza: Igen, és ha 100X is el.b@.z..k akkor is. Aztán elmentem gondoltam megkérdezem tőletek, neketek mi a véleményetek erről. Mert ez így nem lesz túl jó szerintem.

2014. júl. 26. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Örülni kell, hogy a fiatalok ennyit kimozdulnak legalább.
2014. júl. 27. 10:58
 12/17 A kérdező kommentje:

Sorry srácok, tesóm, meg a hülye véleményei. Tegnap 5 percre hagytam felügyelet nélkül a gépet, ez meg kiírja azt amire nem kéne büszkének lennie. Na leírom nektek, hogy mi is történt:

Szóval tavaly nyáron, drog hatása alatt elkötötte az autómat, szólt a hülye haverjainak, hogy menjenek el bulizni. Azután szándékosan közel ment a lányhoz, amit ő itt kicsit máshogy írt. Nem úszta meg a rendőri eljárást, csak a barátomnak, aki kiváló ügyvéd, sikerült őt megmentenie. Szóval a tesóm volt a hibás. Már a baleset előtt nagyon sokszor mondtam, hogy ha így fog vezetni a végén sírás lesz a vége. De ő nemképes tanulni a hibáiból.

És amit írtatok, az teljesen igaz. Mégegyszer bocs, hogy a tesóm ilyen hülyeségeket kérdezett!

2014. júl. 27. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:
persze a tesóm....persze...
2014. júl. 27. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
még stílusra sem ugyanaz perszéző utolsó
2014. júl. 27. 19:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Akkor ne hidd el, de tehetek én arról, hogy ő ennyire hülye? És már megint én szívok az ő butaságaiért :( Majd kap tőlem, de azt megemlegeti!
2014. júl. 27. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:

ugyan, beírta, te elmondtad, ennyi

nem olyan nagy ügy, sőt itt is csak megkapta a magáét, senki nem mondta, hogy igaza van

szal nem is baj, hogy megkérdezte

2014. júl. 27. 20:37
 17/17 mober válasza:

Mi alapján kellene betiltani a görkorcsolyázókat??

A bringásokat, a kutyásokat, a görényeseket, a dohányzó embereket nem akarod betiltani az utcán?

Egyéb diszkriminatív példákat már meg se említek..

Bizonyos felelőtlen ember hibáját nem vetítheted ki egy csoportra..

Ahogy előzőek írták, a görkorcsolyás gyalogosnak minősül KRESZ szerint. Ha rossz a járda minősége, akkor saját felelősségére kimehet az útra.

Nem tud mit csinálni..

Ahogy a mozgássérült kerekesszékes beteg ember is 3-4 km/h-val közlekedik ott.

Amúgy meg, miért száguldozol falun belül 80-al??? Nagy szerencséje (pontos J!!) van? Ha saját hozzátartozódról lenne szó vagy magadról, akkor is így fejeznéd ki magad??

(egy bringás, motoros, görkorizós és autót is vezető kommentelő)

2014. júl. 31. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!