Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem vagyok jó sofőr, ha nem...

Nem vagyok jó sofőr, ha nem így vezetek?

Figyelt kérdés

A rokonaim közt van pár aki szerintem jól vezet. 1020 éve vezetnek, és mindenhova gyorsan oda érnek!

Jobbkezes utcáknál valahogy nem lassítanak, de még soha nem jöttbeléjük senki, pedig sokszor el se néznek jobbra!

A kanyarodásnál kapaszkodnom kell, mert gyorsan befordulnak, oda lépnek a gázra, kipörgetik minden fokozatban a kocsit, Nagyot fékeznek, vissza váltanak, felgyorsítanak ha meglátják hogy sárga a lámpa, még átsuhannak rajta!

Én pont az ellentétük vagyok, lassan megyek jobbkezes utcáknál, szeretek messziről rálassítani a piros lámpára, óvatosan kanyarodok be!

Nem vagyok jó sofőr? Mert Ők olyan menően vezetnek!

2014. júl. 20. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Te megfontolt sofőr vagy. Így is elég sok hülye van az úton akik azt hiszik ők az alfahímek és mindenhol nyomják neki. De az ilyeneknek egyszer lesz balesetük, utána vagy nem akarnak többé így menni, vagy egyáltalán nem tudnak majd vezetni.
2014. júl. 20. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Nem tök mind1?

Baromság ez hogy ki vezet jobban. Ha eljutsz A-ból B-be biztonságosan akkor nincs gond.

Ha út közben meghúzod a kocsit párszor és dudálgatnak rád akkor nem vezetsz jól.

2014. júl. 20. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A közlekedés hibatűrő rendszer, sok baromságot elvisel, mert az emberek nagy része figyel, ezért mennek a baromállatok nyugodt szívvel. Aztán egyszer két barom (vagy egy barom + egy bamba) összetalálkozik, és kész a csatt.

Sztem akkor vagy jó vezető, ha biztonságosan közlekedsz. Lehet, hogy ők gyorsabban odaérnek, de ha közben 2-3 emberre ráhozzák a szívbajt, akkor az már nem igazán van rendjén. Lehet, nem baleseteztek még, de ez a szerencséjüknek is köszönhető (vagy baleseteztek, csak nem mondták).

2014. júl. 20. 21:16
 4/4 Szergej55 válasza:
Így csináld, ahogy eddig is. A mai közlekedési viszonyokat ismerve nem éri meg kockáztatni. A magyar sofőrök nagy része úgy is arról ismeretes, hogy csak a gázt tudja nyomni, szóval nem kell őket utánozni, nem véletlenül van sok baleset az utakon.
2014. júl. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!