Miért ilyen ostobák és felelőtlenek egyes idősek?
Félreértés ne essék, én gyűlölöm azokat is, akik fiatalként, középkorúként teszik ezt. Csakhogy nekik még (általában) jóval erősebb a szemük, így jobban föl tudják mérni a járművek távolságát, sebességét, ezenkívül át is tudnak szaladni, ha muszáj, így kevésbé veszélyeztetik a közlekedését.
Csakhogy - legalábbis ahogy én megfigyeltem - kb. 10-ből 1 ilyen van, a többi 9 járni alig tudó, felelőtlen, másokkal mit sem törődő öreg.
valóban, nem tudom miért de az öregek sokkal veszélyesebbek a közlkedésben (talán azt képzelik,nekik mindent lehet? vagy csak szimplán sz*rnak másokra?)
így ütöttem el egyszer egyet kocsival szintén Zuglóban, a Pillangó utcai metrómegállónál. Mondjuk ez az öreg asszony nemhogy nem tudott járni,de nagyon is gyors volt csak épp annyi esze nem volt hogy szétnézzen. Külső sávban jöttem az Örs felől normál sebességgel,már a zebra előtt voltam közvetlenül amikor megláttam hogy gepárdsebességgel ugrik ki elém egy vénasszony. Futott volna a metróhoz (mindez hétköznap kora délután, amikor max 1,5 percet kellett volna várnia). Hiába fékeztem, esélyem sem volt, a szerencséje az volt, hogy csak a kocsi bal oldalával kaptam el, de még így is el tört pár csontja.
aztán az idióta még neki állt feljebb...szerencsére a bíróság helyrakta, és kifizettette vele a károm
3-as komment:
Neked meg jusson már most eszedbe, hogy az autót is ember vezeti, aki nem akar senkit elütni, főleg egy felelőtlen(!!!) aggot, és nem akar miatta élete végéig(!!!) bűntudatban élni, hogy véletlen(!!!) megölt egy embert!!! Használja mindenki a zebrát szabályosan. Ez olyan nagy kérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!