Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit csinálsz, ha leköp egy...

Mit csinálsz, ha leköp egy bringás?

Figyelt kérdés

Sétáltam a bringaúton, amit nem szabadna, de a járda fel volt törve, és csak az egyik felén mentem jobbra tartva szorosan.

Mikor hátulról jött egy bringás nagyon gyorsan, és eltekert mellettem, közben leköpött! de semmi anyázás, vagy takarodjak előle... tekert kikerült és leköpött!

lassítania se kellett, és elég gyáva lehetett ha csak menet közben mert leköpni!

ha kocsival lettem volna, tuti leszorítom az árokba!

Te mit csinálsz, ha leköp egy bringás?

2014. júl. 18. 14:35
1 2 3
 11/22 kovpet ***** válasza:
100%
Én nem beszéltem tettlegességről, mint esetleges válaszreakcióról, a jog hívja "tettleges becsületsértésnek" a köpést.
2014. júl. 18. 16:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel egyebet nem tehetek, haladéktalanul és jó hangosan felszólítom, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot a nőnemű felmenőjével.
2014. júl. 18. 17:30
 13/22 anonim válasza:
61%

Utánaüvöltöttem volna valami "szépet" hosszasan.

Amúgy kár, hogy nem volt nálad egy 38-as.

2014. júl. 18. 17:40
 14/22 anonim ***** válasza:
10%

Követem, hogy ne vegye észre, aztán évekig zaklatom, hogy azt is megbánja, hogy megszületett, és a családjával is megromlana a viszonya, mert a felesége se akarna egy zűrös életet élő férfival lakni együtt akikre rájárnak a maffiózók a házához és leskelődnek meg bedobálnak a postaládájába pár aranyosságot :)

Úgy kell csinálni, hogy közvetelnül ne légy részese a bosszúnak, de tudjon róla, hogy mit rontott el, és könnyes szemmel bánja meg, lelkileg összetörve.

Sok ember lett már miattam lelkibeteg kevesebb dolog miatt is, és sok embernek kellett albérletbe mennie :)

2014. júl. 18. 23:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Jól tudhatsz sprintelni DonCornetto ,ha hazáig tudsz követni egy bringást :D Jó tudom ,szólsz a maffiának és az otterem egyből mint a Gta-ban.
2014. júl. 19. 19:16
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy ha megragadod és majd elengeded a kerék párost, tuti pofára esik. Neked meg semmi bajod, csak időzítés kérdése. Bizonyítás(i) esélye, kb. nulla, ha még segítesz is neki felállni jól a lábára lépve. :)))
2014. júl. 19. 19:20
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
Megbeszélni egyre kevesebb ember képes a dolgokat. Ez tényleg nagyon szomorú.
2014. júl. 19. 19:22
 18/22 anonim ***** válasza:
#13 miért, akkor mégis mi lenne, ha lenne nála egy pisztoly? Ez nem a Gta...
2014. júl. 21. 14:53
 19/22 anonim ***** válasza:
20%

Nem azt mondom, hogy feltétlenül lője agyon, de pár figyelmeztető lövést leadhatott volna az irányába.

Amúgy múltkor sétáltam késő este, és egy ezerrel tekerő biciklist úgy szedett le egy fazon, hogy ~10 méteres távolságból hátba dobta viperával (ami egyébként be van tiltva). Néztem is, hogy milyen jól tud célozni.

2014. júl. 21. 15:42
 20/22 anonim ***** válasza:
És szerinted mit kapna, ha az utcán lövöldözne? Az a minimum, hogy bukná az engedélyt - ha meg az nincs neki, akkor meg keményen meghágják.
2014. júl. 21. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!