Lehetséges, hogy ezért követett?
Sziasztok. Ma átmentem egy piros lámpán gyalog. Láttam elindult felém egy ürge övtáskával, semmi rendőri cucc. Sétálok tovább, a krapek meg áll a pirosnál. Kivárta, majd jtt felém sietősen. Gondoltam meg akar bírságolni, ezért szedtem a lábam, végül leráztam, de végig követett a fél városon. Lehetséges ez, hogy tényleg kvöetett? Mert ott ült a hűvösben a padon, ahogy átmentem elindult...
Eggyáltalán joga van pl fél óra mulva megbírságolni, mikor már nem tudja rám bizomnyítani, ha nincs felvétel?
Mellesleg, oylan a zöld lámpa, hogy 8 mp zöld, és aztán nyomni kell azt asemmitérő piros gombot, és talán 5 perc muvla zöldre vált, 0 forgalom...
Szondiaprodja-Látom, az olvasás értelmezése nem megy. Nem rendőr volt!
Szóval akkor konkrétan az eset:
Jövünk kis suliból 3-man. Az ürge áll a fa alatt, az árnyékban mintha várna valakit.Mondom: Mennyünk át a piroson, többiek nem jöttek én át mentem.Az ürge jött utánam a fél városon, azért siettem, hogy nehogy megbírságoljon. 40 év körüli volt, nem úgy öltözködve, mint aki futni akarna vagy akár védekezni. Jöttt utánam a fél városon át.
De már tudom, hogy nem bírságolni akart. Ilyenkor lehet valamit tenni? Esetleg, valami felhívást, hogy vigyázzon a többi korombeli sulis?Pl beszólni rendórségre....
Lehet csak spontán ki akart rabolni...
körüli, meg nyomkodja az entert is közben, és a fél városon át követ, nem biztos, hogy meg akar bírságolni.
Ötleteket nem mondok, miért követett, de majd rájössz később...
Azért szólni, mert lehet "veszélyes", meg eleve sulikhoz szoktak kirendelni rendőröket.
De a vicc az volt, hogy látta, hogy ott a kezembe a telefon, szóval 1 gombal felbírok bárkit hívni. Másik, hoggy majdnem a főutcán volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!