A rendőr megállított ma sötétedéskor hogy miért nincs lámpám, pedig ezért direkt a járdán mentem és fényvisszaverőm volt .13/f? Többi lent
Járdán kerékpározásért kaphattál volna 1 csekket kisfiú... örülj hogy megúsztad... Lámpa is kötelező...
Felesleges lázongni...
ui: nem a járőr feladata felderíteni a betörést stb. azért vannak a nyomozók :)
Összefoglalva:
-vegyél egy k!rva lámpát
-ne lázadozz, ha nincs igazad
-ne bringázz a járdán, vagy ha muszáj, akkor kussban, nincs csengetés, szlalomozás, száguldozás
#7 - ja, ahogy az állatvédők sem a full bőrruhát viselő motorosokba kötnek bele, hanem a bundás nénikbe...
K_rva vagy sem, a kerékpárnak vannak kötelező tartozékai: ha bringázni szeretnél, akkor azokkal szereld fel a drótszamarat.
Én gyerekkoromban ezt úgy csináltam, hogyha megláttam sötétben a kmb-s autót (körzeti megbízott a még nálam is fiatalabbak kedvéért), akkor pánikszerűen leugrani és tolni a kerékpárt - gyalogos vagyok, azért tolom mert nincs még rajta lámpa, de becsszó hogy a jövő héten már lesz...
9:
Én úgy tudom, hogy rakhatsz mostmár magadra is lámpát, DE attól még a biciklin is kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!