Biztonsági őv nem használatáért ugy büntettek meg hogy ut szélén álló rendőrautó követni kezdett, levillogott. És közölték hogy 2km messzebb nem használtam az ővet. IGY is lehet?
velem is volt ilyen, csak rám azt akarták rámvarrni hogy nem álltam meg stop táblánál, én meg mondtam hogy megálltam.
vitatkoztunk egy darabig aztán elengedett.
megmondom őszíntén már nem emlékszem megálltam-e.
Amúgy mond azt hogy te bekötötted magad rosszul látta.
ezért jó ha ül valaki mellettetek. akármit a rendőr sem mondhat.
Én nem nyelem le a békát, hajlandó vagyok az európai bíróságig is elmenni az igazamért.
ezért kezdik el a rendőrkocsikba a kamerákat beszerelni. Így nincs mit letagadni.
Ha be voltál kötve miért nem mondtad nekik? Azért büntettej meg mert elismerted. Amúgy meg feljelentettek volna.
Tenyleg ennyire ennyire hogy lehet valaki, autopalyan sassol
A Délmagyar.hu cikke szerint a görög sofőr szándékosan ütötte el a rendőrt Hyundai Atos típusú kocsijával. Egy görög férfi lépett be Magyarország területére a röszkei autópálya-határátkelőhelyen, aki ezután az autópályán Budapest felé folytatta útját. Néhány kilométerre a határtól egy rendőr akarta igazoltatni: a sofőr lassított, majd hirtelen a gázpedálra lépett, és elsodorta az intézkedő rendőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!