Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A rendőr megállított ma...

A rendőr megállított ma sötétedéskor hogy miért nincs lámpám, pedig ezért direkt a járdán mentem és fényvisszaverőm volt .13/f? Többi lent

Figyelt kérdés
Pont a k_rva zsarunak velem kell foglalkoznia . Bezzeg amikor a mamámhoz betörtek ugyanezek a szerencsétlenek nem tudták elkapni őket . Meg mondja nekem ha nincs lámpám el fognak ütni . De istenem a járdán . Bezzeg amikor a romák jönnek a furgonjukkal 80-nal meg sem álítja pedig az úton már többször is majdnem elütöttek . Az meg ha elütnek akkor max megsérülök vagy meghalok ( kicsit dekadens vagyok ) és ezzel munkát adok neki sőt ha meg meghalok elöbbréb kerül a munkaerőpiacon
2014. márc. 20. 19:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na azért az a lámpa annyit is ér:)
2014. márc. 20. 23:36
 12/16 Alex Fly ***** válasza:

Szóval ha jól értem, akkor a szabálysértésedet (világítás hiánya) még egy plusz szabálysértéssel akartad kompenzálni (tilosban hajtás). És az a szemét fakabát mindkettőbe belekötött...

Nem ártana legalább a KRESZ alapjaival tisztában lenned. Az jó ötlet volt, hogy felmentél a járdára -viszont az nem járművek haladására szolgál, tehát ebben az esetben le kell szállni a kerékpárról és tolni. Ebben az esetben gyalogosnak számítasz és szabályosan tartózkodsz ott.

2014. márc. 21. 00:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Jólvan ebben igazatok van de akkor meg a 15 éveseket mér nem állítja meg akkik már engem is párszor lezúznak a járdáról és az 50%-ukat már legalább egyszer el is ütötték valamenyyire . Nem mentem gyorsan .
2014. márc. 21. 07:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Motorral mentem. Már sötét volt. Az út szélén tekert egy anyuka világítás nélkül. Közelről megnézve láttam, hogy nincs lámpája. Megállok mellette, mondom neki "Nem világít a lámpája". Erre ő: "Nincs is!". Ja, hát akkor minden OK. A kórházba meg majd a három kisgyereke fogja úgyis csak látogatni, nem számít...
2014. márc. 21. 09:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Előttem egyszer gyerekülésen lévő gyerekkel gurult át a tisztelt anyuka a piroson, ráadásul én a bringaúton mentem, ő a simán. Egy kiadós pofánbaszás neki is kijárt volna.
2014. márc. 21. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert az a dolguk, hogy megelőzést is végezzenek. Örülj neki, hogy nem büntetnek, hanem szolnak. Bezzeg ha elütnek valakit akkor meg a rendőrök a hibásak, hogy nem állítgatják meg a kivilágítatlanokat és nem büntetik meg őket, hogy tanuljanak belőle.
2014. márc. 21. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!